folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Fotoşop Yatay Dikey Tv Line İnterpolasyon (İstek)

Fotoşop Yatay Dikey Tv Line İnterpolasyon (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    bitane resmim var 7/24disko baskıya vericem duvar için problem resim küçük :( 60x40cm ebatı... büyütünce kalitesi bozuluyo normal olaraktan, şey düşündüm çok az büyütüp sonra tvline gibi ayırabilsem dikey+yatay 120x80 baskı için istediğim boyuta gelmiş olucak kalitesi çok bozulmadan azcıkta efektli gibin olmuş gibi olucak, yapabilirmiyim fotoşoplan?

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

tv line güzel sonuç verir belki  buraya bak istersen> http://www.mutasyon.net/dersoku.asp?id=97

edit > fill > oluşturulan pattern i uygulama /opacity ayarı burada da anlatılmış>http://www.photoshopguides.com/tutorial-369

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    üstüne 32% opasite ile TV Line çekilmiş hali      eee bunu nası yapcamızı anlatmamış nası yapcamki pattern yapmayı anladık, efekti vermeyide anladık adjusttan felan peki patterni nası oturtcaz bütün resme

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    "Fill" komutuyla açılan pencereden patternini seçersen halledersin.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    :P süpeer oldu peki bişe daha sorcam, şindi böyle 5px den 2px gidiyo, bana bi seviye ilerisi lasım :D yane resmin üstüne pattern uygulamak diilde resmi 1px resim 1px boşluk gibi ayırabilirmiyiz böylecene resmin ebatını 2 katına çıkartabilirim yapabilirmiyiz yapalım nolur nolur çok zevkliymiş :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    :P süpeer oldu peki bişe daha sorcam, şindi böyle 5px den 2px gidiyo, bana bi seviye ilerisi lasım :D yane resmin üstüne pattern uygulamak diilde resmi 1px resim 1px boşluk gibi ayırabilirmiyiz böylecene resmin ebatını 2 katına çıkartabilirim yapabilirmiyiz yapalım nolur nolur çok zevkliymiş :)
    -----------------------------

Bitmez tükenmez istekler :) Ben biliom ama sölemicem :)) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 1193 Toplam Mesaj: 6