Fountain'i Anlayan Var Mı ?
-
ben bu filmi izledim ama doğru düzgün anlamadım ya da anladığım kadarı beni tatmin etmedi. izleyip her şeyiyle anlayan varsa anlatabilir mi ?
-
o filmi hiç sevemedim, izlediğimde anlamıştım sanki ama şu anda filmin konusunu bile hatırlamıyorum.
konuyu baltalamak gibi olmasın ama "şu filmi anlayan var mı" sorusuna bir yenisini eklemek istiyorum. Aşağıdaki filmi izleyenler varsa görüşlerini paylaşsınlar.
Enemy (2013).
-
uzun zaman oldu izleyeli ama aklımda kalanı
adamın karısı kanser adamda karısını kurtarmaya çalışıyor
karısı 3 farklı hayal kuruyor işte adamın kadını kurtardığı çeşitli badireler atlattğı felan
emme velakin adam kadını kurtaramıyor kadın ölüyor bu arada hugh jackman abimizde kemale eriyor aynı şeyhimiz gibi
bu kadarını anlyabilmişim galiba içimde sanatsever ekşici ruhu yok
-
Filmi yakın zamanda izlemeyi düşünüyordum da şu şarkısını baya severim.
http://www.youtube.com/watch?v=7FDAkpQSJVA
Standart komplo teorisi arka fonu:P
-
arkadaşlar bu ara son saniye bilgisi, 2014 Altın Palmiye ödülü Nuri Bilge Ceylan'ın KIŞ UYKUSU filmine verildi!!
-
arkadaş filmi izledim ama konusunu hatırlamıyroum demiş. konu yokki amk filmde.
-
Hacı benimde çok ilgimi çekmişti bu film, fon müzikleri çok süperdir,
üç ayrı zaman dilimini konu alıyordu yanlış hatırlamıyorsam birinde eski ispanyol imparatorluğunun conquistadoru olarak azteklerle savaşan kayıp piramidi bulmaya çalışan biri, başka bi zaman diliminde kanser/tümör tedavisini araştıran bi doktor bir diğer dünyada ise ayrı bi yıldız sisteminde acayip bi hayat yaşıyordu ama bayağı ilginç bi film.
-
1 Haftadır şarkıyı dinliorum çok sevdm filmş de izleyecem daha izlemedim.
-
bütün onlar kadının kitabında yazanlar mıydı sadece?
filmin tüm müzikleri güzel hocam. ben de çok severim.
o hayatların bağlantısı ne falan tam onu anlamadım işte. ağaçla kadının alakası vs.