folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder F/P Router Tavsiyesi Olan Var Mı?

F/P Router Tavsiyesi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

merhabalar, eve kablo net bağlattım ancak netmaster  modem verdiler ve ancak kulağıma tutunca biraz çekiyor. Bir de sanki arada bir wifi kaynaklı kopmalar oluyor böyle bir kaç kişi aynı anda internete sarılınca.

Router alayım diyorum kopma sorununa iyi gelir mi bilmem ama en azından iyi bir internet hızı alırım diye.

Bu routeri almışken 5ghz 1200mbps li mi alayım ömür boyu kullanmalık, yoksa 300mb senin neyine yetmiyor sanki bana google antartika database servisimisin? mi dersiniz. arada bi 300 lira gibi bir şey oynuyor.

ben şu ikisi arasında gittim geldim custom firmwarelerle uğraşmamak adına şayomi ya da huawei alayım diyorum aslında gönlüm ilkine kayıyor ama hangisini tavsiye edersiniz?

https://www.hepsiburada.com/huawei-wifi-ax2-100-router-modem-ws7001-beyaz-huawei-tr-garantili-pm-HBC00002MGGL7

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-router-4a-wifi-ac1200-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-pm-HB00000ULLLF

https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c80-ac1900-mbps-mu-mimo-4-gigabit-lan-baglanti-noktasi-beamforming-wpa3-ebeveyn-denetimleri-dual-band-wi-fi-5-router-pm-HB00000S1DAO

ek:Acaba hem docsis hem adsl vdsl hem fiber sağlayan bir modem var mı ben bulamadımda?

Ek2. Bu Huawei routarin sahteleri varmıdır letgoda 700 dolu batan var 0 paketi açılmamış, güvenilir olur mu?

erebos tarafından 22/Eki/24 18:31 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Evdeki eski bir telefonu yönlendirici olarak kullanıyorum hocam, işimi görüyor. Wifi ile hotspot açıyorum miss gibi çalışıyor. Aklında bulnusun.

Acı Çekene Saygı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İkinci elden Airties modem kovala hocam. Router moduna al mis gibi kullan. Airties çok baba markaydı modem işini bırakmaları kötü oldu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Aynı sorunu bende yaşamıştım En Son Keenetic Router aldım. Modemide Bridge moduna alarak köprü olarak kullandım sorun çözüldü.

Kablonette maalsef verdikleri modem rezalet

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evde 1000 mbps internet kullanıyorum turktelekom fiber

yan daireye yani kendi oturduğum eve 70 metre cat6 reçber kablo çektim

Zyxel NBG7510 4 Port 1800 Mbps Router

5 ay önce 899 TL ye almıştım gigabit ethernet destekliyor kablosuz olarak ise 

650 mbps download 60 mbps upload görüyor.

https://www.zyxel.com/us/en-us/products/wifi-router/ax1800-wifi-6-gigabit-router-nbg7510/specifications

daha önce bende keneetic 100 mbps lik vdsl modem ve keneetic body güçlendirici vardı ancak fibere geçince ikisini de daha güçlü modeller ile değiştirdim.

wifi güçlendirici olarak xiaomi ac1200 kullanıyorum ama benim ev ince uzun olduğundan ileride ethernet ile iki router destekli bir sistem yapmayı düşünüyorum. 

PanxeR tarafından 22/Eki/24 23:45 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Keenetic modemler gerçekten iyi görünüyor, ama bütçeyi epey zorlayacak, Huawei xiomi 2. El buldum 500 600 e yarı fiyatlarına, onlardan alayım geçeyim diyorum

Özellikle Huawei ax2 çok var, Superonline dağıtmış zamanında, Superonline ı arayıp sordum çalışır dediler modem değil diye, satıcılar da çalışıyor başka sağlayıcıda dediler, bugün buldum birini inşallah gidip alıcam

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 626 Toplam Mesaj: 6
router wifi modem