Frame Siteye Adsense
-
S.a beyler bir haber sitesi açmak istiyorum, ama kafama takılan bir kaç şey var. Haberi tahmin edersiniz ki ben üretmiyecem, hemde yasal bi sorun olmasın diye böyle bir fikir geldi aklıma haber sitesini frame içinde kendi sitemde göstericem ve üst taraftada adsense reklamım olacak www.kingofpvp.com daki gibi bir frame. Sorumsa şu adsense frame sitelere bir yasaklama koyuyor mu? Veya şöyle bir düşüncem var haberi yarısına kadar yazıp geri kalanını haber sitesinin linkini vermeyi düşünüyorum. Hangisi daha doğru/iyi olur? Haber sitesi resmi yaptırımda bulunabilir mi? Eyvallah.
-
birisi frame kullandığı sitede aylardır adsense kullandığını yazmış. http://www.r10.net/google-optimizasyon/1185580-tamamen-iframe-kullanarak-google-da-cikma.html
-
bi donem bizde yaptık sıkıntı çıkmadı metaları özene bözene seç ama
-
bir şey olmaz. istatistiklerine dikkat et yeter.
-
Frame yaptıktan sonra google ne diyor bu işe? Seo yapılabilir mi?
-
iframe içinde adsense gösterilmez ama iframeyi kullandıgın bir sayfada adsense yayınlanabilir..
misal ben ff.tl sitesinde böyle kullanıyorum misal admin.ff.tl sayfasında radyoyu iframe ile çekmişim yukarıdada adsense reklamı var bir sorun olmadı şimdiye kadar.
ama ben admin.ff.tl sayfasını bilmemne.ff.tl sayfasına iframe ile çekersem o zaman sıkıntı oluyor ve google zaten uyarıyor 3 gün içinde düzelt diye.
-
Peki bu frame site yasal mı? asıl sitesinin aleyhine bir iş olur mu?