Framework 2.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

framework 2.0 indirebileceğim bir link atabilir misiniz nod 32 kuracam bunu istiyorum pc de virüs var başka sitelerden indirmeye izin vermiyor hotfile megaupload linki varsa lütfen

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

GUARDIAN bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

virüs microsoftu engelliyor du neyse buldum ben hallettim ama konuyu kapatamıyorum :S

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    Microsoftu engelleyebiliyorsa o virüs sisteme yerleşmiş,host dosyasını çoktan değiştirmiş,gizli klasörleri engellemiş ve regedite ulaşmanı engellemiş vaziyettedir çok büyük ihtimal...Böyle sağlam bir virüsse nod32 ile zaten o virüsü temizleyemezsin.Anti-virüs dediğin yazılımı temiz pcye kurmalı ve virüslerden o şekilde korunmaya çalışmalısın.Sisteme virüs girdikten sonra anti-virüs kurmak yanlış anlama ama sevişme sonunda kondom takmaya benziyor.Eğer o virüsten kurtulmak istiyorsanda bunu nod32 gibi bir anti ile denemen 2. hatan olacaktır.Boşuna uğraş ve zaman kaybı yaşayacaksın şimdiden söyliyim... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

GUARDIAN bunu yazdı:
    Microsoftu engelleyebiliyorsa o virüs sisteme yerleşmiş,host dosyasını çoktan değiştirmiş,gizli klasörleri engellemiş ve regedite ulaşmanı engellemiş vaziyettedir çok büyük ihtimal...Böyle sağlam bir virüsse nod32 ile zaten o virüsü temizleyemezsin.Anti-virüs dediğin yazılımı temiz pcye kurmalı ve virüslerden o şekilde korunmaya çalışmalısın.Sisteme virüs girdikten sonra anti-virüs kurmak yanlış anlama ama sevişme sonunda kondom takmaya benziyor.Eğer o virüsten kurtulmak istiyorsanda bunu nod32 gibi bir anti ile denemen 2. hatan olacaktır.Boşuna uğraş ve zaman kaybı yaşayacaksın şimdiden söyliyim... :)

hallettim ben nod32 indirmeyi rahatım şimdi :D

Toplam Hit: 832 Toplam Mesaj: 5