Framework Nereden Silebilirim ?
-
framework 2.0 yüklü pcde 3.5 kurmak istiyorum indirdim fakat üstüne kurmuyor setup kısmı çıkmıyor , 2.0 olan framework silmek istiyorum nereden silebilirim bulamadım dosyayı ve dosya yolunu ?
-
Program ekle kaldir (veya moderen ismiyle program kaldir veya degistir)'de gozukiiy hepsi bende :|
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Program ekle kaldir (veya moderen ismiyle program kaldir veya degistir)'de gozukiiy hepsi bende :|
-----------------------------Ne olarak geçiyor ? ben göremedim
-
insidae bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------orada güncellemeleri görüntüle diye bir seçenek varmı bak ?
-
VBDream bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------orada güncellemeleri görüntüle diye bir seçenek varmı bak ?
-----------------------------evet var girdim güvenlik güncelleştirmesi diyor hep 20-30 tane çıktı hepsi aynı. KB954888 var diğerleri güvenlik güncelleştirmeleri diyor.
-
linkteki Your Uninstaller 2010 programını indir . Kaldır direk sana Net Framework 2.0 yazar zaten . sonra kaldır . Program Katılımsızdır çift tıkla 1 dk bekle masaüstüne simge gelir zaten .
http://hotfile.com/dl/21606904/1227031/YourUninstaller2010Pro7.0.2010.8.exe.html -
iyide hacı .net framework ün eskisini kaldırmadan yenisini yükleyebilmen lazım. ben kullandığım prolara göre 1.0,2.0, 2.2 ve 3.5 tüm sürümlerini ayrı ayrı yüklediydim. (şimdi format attım tekrar kurmadım onları.) program ekle kaldırda microsoft .net framework olarak görünüyor zaten. başka yerde başka isimle arama.