Fransa Tatili Bu Kampa Gitmek İstiyorum Gelmek İsteyen
-

Arkadaşlar Kaça Patlar Sizce Bu
Açıklamada Şöyle Yazmışlar
TARIHLER VE UCRET
Hafta1; 16 Temmuz - 23 Temmuz
Hafta2; 23 Temmuz – 30 Temmuz
350euro = Lüks Konaklama (7gece 6gün) + Kahvaltı
519euro = Lüks Konaklama (7gece 6gün) + Kahvaltı + Skipass
769euro = Lüks Konaklama (7gece 6gün) + Kahvaltı + Skipass + 6 gün coaching (günde 4 saat) + burton test center + burton sürpriz hediyeler
*Fiyatlara turist vergisi dahildir.
ULAŞIM (extra)
Uçak: Istanbul – Lyon (Lyons St Exupéry Airport (160km)
*THY yolları veya AirFrance’ın günde 2 seferi bulunmaktadır.
Otobüs: Lyons St Exupéry Airport (160km) – Grenoble
*Havaalanının kapısının önünden her yarım saatte Grenoble otobüsleri kalkmaktadır.
Otobüs: Grenoble – Les Deux Alpes
*Havaalanından otobüsle Grenoble’a vardıktan sonra aynı yerden Les Deux Alpes merkezine otobüs kalkmaktadır.
Not: Havaalanı – Les Deux Alpes özel ulaşım sağlanabilir. -
Fransanın güney sahilleri varken kar tatili yapmak çok mantıklı gelmedi bana : |
-
Skipass ne dostum :D
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------böyle benim gibi kayak yaparken poponun üstünde kaymicaksin :D bu isin 3-5 saat bile olsa egitimi almis olan biri olmalisin demek :D:D bunu yapinca kayak pasaportu veriyorlar.. böyle yesil :D
-
MuRaT55 bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------böyle benim gibi kayak yaparken poponun üstünde kaymicaksin :D bu isin 3-5 saat bile olsa egitimi almis olan biri olmalisin demek :D:D bunu yapinca kayak pasaportu veriyorlar.. böyle yesil :D
-----------------------------yok yaw o deil :D
skipass teleferiğe binebilmen için sana verilen kart :D
-
kıştan yeni çıkmışız hocam şimdi ne rahatsız bi pozisyon hocam böyle hiç rahatlanır mı elim kolum titremeye başladı böyle ...:)
-
para var huzur var diyorsun
-
kivanc bunu yazdı:
kıştan yeni çıkmışız hocam şimdi ne rahatsız bi pozisyon hocam böyle hiç rahatlanır mı elim kolum titremeye başladı böyle ...:)
-----------------------------ama burası öyle bir yerki kış içinde yazı yaşıyorsun :D
-
11-14 temmuz arası paristeyim lakin hiçbir türk ile etkileşime giresim yok:)
-
Mycity bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------ama burası öyle bir yerki kış içinde yazı yaşıyorsun :D
-----------------------------hocam orda hava soğuksa gelelim. bıktım sıcaktan :D tatilde yetmedi.