Fransız Mass Deface
-
Zone-H Kayıtları. Toplam 195 site.
http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,43/filter_ip,83.206.153.25
Gelebilecek bir kaç soru ve cevabı:
-Nick neden farklı? -Buraya üyeliğim eskilere dayandığından ve nick değiştirmek mümkün olmadığından burada "Baddog" kaldık.
-Üzerinden baya zaman geçmiş? -Adminle aramızda email trafiği vardı. Trafiğin bitmesini bekledim.
-Bu sitelerin hepsi düzeltilmiş? -Dediğim gibi adminle emailleşiyorduk. Hatta bir bakıma, düzelten de benim.
-Amaç ne? -Deneme, tecrübe, eğlenme, sevap sdfsds
-Neden bize duyurma ihtiyacı hissettin? -Deface ekranı yapıp kocaman nickimi yazmamla aynı sebepten olsa gerek. İçgüdüsel bir şey.
-Bu deface ekranı neden bu kadar dandik? -Fazla uyuşuğum ve janjanlı şeyleri sevmem.
-Neden index atmadın? Yukarıda belirttiğim amaçlar index atmam için yeterli değil.
-İnanmam! İlla inandır! -Manyak mısın? Hoş, manyak olmasan burda ne işin var... Özel mesaj yoluya ulaş .
-
SSS fantazin süpermiş bize yapılcak bi yorum bırakmadınki :D tadını kacırdın kısaca
-
ahuahauhau süper benim bi konumdada böyle baştan yazmıştım kimse bişi yazmamıştı uyuz olup :F
-
Bu soruların hepsi tek tek geleceğine hepsini toptan hallettim :P Daha ilginç sorular gelirse mutlu mutlu cevaplarım dsfsds
-
nihahaha :D:D:D dumur :/
-
"amaç ne?" sorusu dışındakilerin burada sorulacağını sanmıyorum, çünkü bize saçma geliyor bu tarz gövde gösterileri :)
-
Bkz: Soru-Cevap 5