Fransız Mass Deface

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Zone-H Kayıtları. Toplam 195 site.

http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,43/filter_ip,83.206.153.25

Gelebilecek bir kaç soru ve cevabı:

-Nick neden farklı? -Buraya üyeliğim eskilere dayandığından ve nick değiştirmek mümkün olmadığından burada "Baddog" kaldık.

-Üzerinden baya zaman geçmiş? -Adminle aramızda email trafiği vardı. Trafiğin bitmesini bekledim.

-Bu sitelerin hepsi düzeltilmiş? -Dediğim gibi adminle emailleşiyorduk. Hatta bir bakıma, düzelten de benim.

-Amaç ne? -Deneme, tecrübe, eğlenme, sevap sdfsds

-Neden bize duyurma ihtiyacı hissettin? -Deface ekranı yapıp kocaman nickimi yazmamla aynı sebepten olsa gerek. İçgüdüsel bir şey.

-Bu deface ekranı neden bu kadar dandik? -Fazla uyuşuğum ve janjanlı şeyleri sevmem.

-Neden index atmadın? Yukarıda belirttiğim amaçlar index atmam için yeterli değil. 

-İnanmam! İlla inandır! -Manyak mısın? Hoş, manyak olmasan burda ne işin var... Özel mesaj yoluya ulaş .

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    SSS fantazin süpermiş bize yapılcak bi yorum bırakmadınki :D tadını kacırdın kısaca

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    ahuahauhau süper benim bi konumdada böyle baştan yazmıştım kimse bişi yazmamıştı uyuz olup :F

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Bu soruların hepsi tek tek geleceğine hepsini toptan hallettim :P Daha ilginç sorular gelirse mutlu mutlu cevaplarım dsfsds

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    nihahaha :D:D:D  dumur :/

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    "amaç ne?" sorusu dışındakilerin burada sorulacağını sanmıyorum, çünkü bize saçma geliyor bu tarz gövde gösterileri :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Bkz: Soru-Cevap 5

while (1<2)
Toplam Hit: 1354 Toplam Mesaj: 7