Fransızca Kursuna Gitmeyi Düşünüyorumda
-
müridler fransızca öğrenesim var hazırda biraz para birktirmişim bişeye yarasaın fransızcayı ben kaç ayda öğrenebilirim fiyatları nolur kursların hangi kaynaklardan yaralanabilirim yardımcı olursanız sevinirrim
-
http://ifturquie.org/tr/index.php/istanbul/p/1/
ya da galatasaray universitesi kursları
-
paran varsa git fransada öğren hocam.
-
zor dil hacım, türkçe gibi kültürün çok etkisi olan bir dil, ben liseden dolayı başlangıç seviyesinde biliyorum ama başlangıç seviyesini hiç kullanamdığın için biliyorum demem :)
Ayrıca İlber Ortaylı şey der; 12 yaşına (ya da 20) kadar fransızca öğrenmemiş kişi bundan sonra da tam olarak öğrenemez der.Yani gitsen elbet baya şey öğrenirsin ama 1-2 kur gidiyimle olmaz bu iş, ben de almancaya başladım oradan biliyorum, tam olarak öğrenebilmek için en az 2-3 sene kursa, fransaya felan gitmen pratik etmen lazım.Ciddi birşey dil öğrenmek yani aklında bulunsun.Hele ki fransızca.. -
Japonca öğren bence
-
fransızca zordur ama bol pratikle 1 senede uçuran arkadaşlarım oldu, bu yüzden muhakkak konuşma pratiğine önem veren ve fransız öğretmenleri olan yerlere git. Birde ileride hangi sektörde çalışacaksın? Fransızca türkiye için pek geçerli değildir...
-
yok be abilerr ne olur nolmaz donanımlı olmak lazım ileride kim bilir beni bir adım öne geçirecek zorluğuna gelince azimle s....n duvar deler :D