folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Fransızca Ve Yabancı Dilde Eğitim Dersleri

Fransızca Ve Yabancı Dilde Eğitim Dersleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Bu dönem bu iki dersi alıyorum içerikleri hakkında bilgisi olan ve fransızca için kitap ve ipucu önerisi olan var mı?

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben bazen burayı takip ediyorum hocam

http://www.youtube.com/watch?v=p3p7CYoM4NM&list=PLZNV0gmRjgU_WM3LFRoG0TupSeT5WjLQf

ingilizcen varsa faydalı olabilir.. ama kitabın yerini tutmaz.

kitap da var ben de ama bulamazsın piyasada baya eski kitap ama güzel.. geçen de bi kaynak paylaştım buna da bakabilirsin

http://tahribat.com/Forum-Fransizca-Ogrenmek-Isteyenler-Icin-Kitap-Mp3-182261/

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

sağolasın hocam peki dilin öğrenimi nasıldır ne tavsiye edersin?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de beginner im hocam, tavsiye veremem ama gözüme çarpan noktaları söyleyebilrim,

gramer önemli bi yer tutuyor ve biraz zor grameri var özellikle türkçe bilenler için ya da ingilizce ye aşina olanlar için. çünü dişil ve erkeklik kavramı

var her kelimede

telaffuz da çok farlı. iki harfin yan yana gelmesiyle ses değişiyo v.s. yani kitap da yetmiyor ..

varsa tecrübeli olan arkadaşlar ben de öğreneyim bi şeyler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sıfır Fransızca ile gidip yaklaşık 4 ay Fransa'da yaşamış birisi olarak söylüyorum; ben böyle dilin kavurmasını bile yemem. Fransızca kursu aldım Fransız hocadan Fransızca, hiç bir işe yaramadı. Kaldı ki kağıtta kitapta çok tatlı duran bu dili bir de sokakta dinle. Abavvvv."KKKKFggğğüey la ğğğkkqqfarkkhhşpt dö dsddsfsdmanzn". Duyduğum en çirkin dil lan bariz. Kara Lisan bunun yanında cheesecake gibi leziz kalır.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Sıfır Fransızca ile gidip yaklaşık 4 ay Fransa'da yaşamış birisi olarak söylüyorum; ben böyle dilin kavurmasını bile yemem. Fransızca kursu aldım Fransız hocadan Fransızca, hiç bir işe yaramadı. Kaldı ki kağıtta kitapta çok tatlı duran bu dili bir de sokakta dinle. Abavvvv."KKKKFggğğüey la ğğğkkqqfarkkhhşpt dö dsddsfsdmanzn". Duyduğum en çirkin dil lan bariz. Kara Lisan bunun yanında cheesecake gibi leziz kalır.

abi gırtlakdan konuşulan diller bana çok itici geliyor yav :D

Almanca hariç.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

lisede fransızca gördüm ilk dönem fransızcam 3 dü sonra hiçbir zaman 0 ın üstüne çıkamadım. Zor bi dildir ve baya bi emek ister işine yaramicaksa hobi olarak ögrenilebilecek bişey değil

edit: ingilizce gibi degildir kendini çabuk unutturur çok emek ister çokkk kitap olarakta tandem di adı sanırsam her yil başka versiyonunu almıştık çok kötü bi kitap degildi sabah tekrar editlerim adını hatırlayınca

GUS tarafından 19/Eyl/13 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

almamın bi kaç sebebi var öğretmenlik okuyorum ileride özel okullar için ingilizce yeterli değil o yüzden aldım kredi arttırdım o yüzden aldım bide yeni bi dil öğrenmek istiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

bak hocam bayan scrummasterı anlatıyor 

http://www.gsoft-group.com/fr/blogue/ce-qu-est-un-scrummaster

ben aksanı çok seviyorum.. ha biraz ingilizceyi bozuyor, çok ilerlememiş olsam da anlayabilyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

pratik yapabileceğin bir set ( program )

http://www.tahribat.com/Forum-Egitim-Tell-Me-More-Dil-Egitim-Setleri-181444/

büyük fransızca türkçe sözlük:

http://s3.dosya.tc/server10/BacPvw/francais_turc.pdf.html

online sözlük:

www.seslisozluk.com

YekteranBaymedir tarafından 19/Eyl/13 07:18 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1015 Toplam Mesaj: 10