Fransızca XP Home Arıyorum :$

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ARIZALI
    ARIZALI's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. Bana Fransızca XP Home edition lazım. Şimdi siz diyeceksiniz ne alaka Fransızca, boşverin uzun hikaye... Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

Windows_XP_Multilingual_User_Interface_Pack die bi prog wardı ingilizce xp yi türkçe yapıodu gir google a ara.( microsoftun sitesinden bulabilirsin) . indirdikten sonra türkçe veya ingilizce  xp üstüne kur. al sana fransızca amk :D tepe tepe kullan :D 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeSHeR
    BeSHeR's avatar
    Erkek
    ARIZALI bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar merhaba. Bana Fransızca XP Home edition lazım. Şimdi siz diyeceksiniz ne alaka Fransızca, boşverin uzun hikaye... Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

-----------------------------

Al bakalım babacan Torrent'ini Ben denedim torrent calısıor eger torrent programın varsa al sana direk torrent'ini kendi Rapid'ime upload ettim.

http://rapidshare.com/files/71094197/Windows_XP_HOME_SP2_ORIGINAL_French_seriaL_By_BeSHeR.torrent

eger torrent programım yok diosan al bu linkten torrent makineysiyle beraber torrentinide koydum bu linkten indir.

http://rapidshare.com/files/71096462/Torrent_Makinesiyle_birlikte_Frans__305_zca_ekkispiy___.rar

Eger ben torrent nedir bilmem anlamam diorsan topice yaz yardım etmeye calısim :)

Hadi kolay gelsin :p

Korkma,Ama sunu bilki Bir gün öleceksin,Bunu anlayıp KabuLLenene Kadar anLamsız bir hiçsin...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ARIZALI
    ARIZALI's avatar
    Erkek

yardımlarınız için teşekkür ederim, iniyo şimdi, çok sağolun ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Lisanslı ALmaktan baska caren yok:D  ama arsıtr bıraz bulursun belkı
Toplam Hit: 3070 Toplam Mesaj: 5