Fraps ( Oyun Video/Screen Cekme Programı Cracklı)
-
Fraps
DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan Kullanımı çok kolay bir programdır.
http://www.ziddu.com/download.php?uid=a6%2Balpelaq2inJmqYviblJStX6qfkZSoaA%3D%3D2
Kullanımı Hakkında Kısa Bilgi:
Frapsı çalıştırdıktan sonra oyunumuzu çalıştırıyoruz. Ekranın herhangi bir köşesinde sarı sayılar görebiliyorsak programımız çalışıyor demektir..
Çekimi başlatmak için F9 a bir kez basmamız yeterlidir. Kayıt Başladıgında Sarı olan sayılarımız Kırmızı olacaktır ve bunun anlamı O onda oyunda yaptıgınız herşey video olarak kaydediliyordur.. F9 a 1 kez bastıgınız halde sayılar kırmızı olmamışsa bikez daha F9 a basın. (Bazen tutukluk yapabilio)
Ekran Görüntüsü Çekmek için F10 tuşuna basmanız yeterlidir..
Seceneklerden Movies bölümünden Video kaydının nereye kaydedilecegi, Kaç FPS ile kaydedeceği, Tam Ekranmı yoksa Tam ekranın yarısı kadarmı görüntüde kaydedeceginizi ayarlayabilirsiniz..Resimler içinde Screenshots sekmesi aynı görevi görmektedir..
Uzun uzun Resimli anlatım yapmak isterdim ama şuan vaktim yok.. Takıldıgınız bi yer olursa sorabilirsiniz.. Yardımcı olmaktan onur duyarım..
işinize yarar umarım :)
-
Edit: Fraps Versiyonu 2.9.4
-
ama video çekerken öyle bir kasıyorki makina sormayın :D
-
fraps bana iyi gelmiyor ya oyunlar için gamecam kullanıyorum : (
-
Fraps Makinayı Çok Kasıyor:
Bu sorunu resimdeki ayar penceresinin aynısını yaparak giderebilirsiniz. Sesi kapatın ve half-size boyutta kayıt yapın, videoyu küçültürken netlikten ödün vericeksiniz bu yüzden kaliteyi yüksek tutmaya çalışmanın çok anlamı yok.http://img292.imageshack.us/img292/8295/adszpp5.jpg
Resimdeki altı kırmızı çizili bölümleri işaretleyerek kayıt yapınız yani 25-30 FPS'nin üstüne çıkmadan, half-size olarak kayıt yapınız ayrıca Record Sound seçeneğini işaretlemez iseniz videonuz başta sessiz olacaktır.
Full-size Çekim yapacam derseniz.. yukardaki ayarların aynısını uygulayın birtek half-size ı full bırakın.. Büyük olasılıkla takılmada sorun yaşamassınız..
Bu bilgiler (ç)Alıntıdır..
-
bi deneyem. gamecam prosunda ekranın altında çıkan gamecam yazısı çıkmasa gamecamin üstüne başka pro yoktur :) o yazıyı silmenin yolu var mı?
-
Fraps ta 30 Sn 30 Sn görüntü alabiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
Fraps ta 30 Sn 30 Sn görüntü alabiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam.
-----------------------------Demosu öyle diye biliyorum bende.. Verdigim Cracklı full sürm :)
-
asus gamer osd ekran kartyla gelmişti onu kullanıyom isteyen olursa upload edebilirm.