Frd Medya ( Ptc Sitesi, Resimli, Anlatımlı)
-
merhaba,
site yapısı itibariyle bux.to ya çok benziyor tıklama başına 0.02 tl kazandırıyor.
siteye üye olduktan sonra reklamlar bölümünden tıklanabilir olan reklamlara tıklayacaksınız ve yeni açılan sayfada reklamın 3 sn süresini dolmasını bekleyeceksiniz yalnız şöyle bir olay var 30 sn dolduktan sonra hemen kapatmayın yeşil tik Done işareti gelince kapatın.
tıklama başına 0.02 tl reflerinizin tıklaması başına da 0.005 veriyor yani 4'te biri
parayı min 25 tl olunca çekebiliyorsunuz. bütün bankaların hesap numaralarına gönderiliyor.
site, para ödediğine dair de anasayfasına dekontlar vardır.
bunlarda site hakkında bilgi sahibi olmanız için capsler.(üyelik linkleri aşağıdaadır)

Linkler:
açıkcası bu tarz siteler ref'siz çok az kazandırdığını biliyorsunuz.anlatım yaptığım için de kendi ref imi de burda koymayı uygun gördüm.birininn referansı olmanız herhangi bir zarar vermiyor size.
benim referansım:
http://www.frdmedya.com/?r=trinidad
ama istemezseniz de normal olarak olabilirsinz.
üye olmak için site açıldıktan sonra sağ taraftan üye ol a basıcaksınız
-
bi cacik olmaz ya boyle sitelerden :) cok dolaniyor boyle siteler ama adam gibi ücret alani görmedim :)
bunun yerine git kendine bi yabanci blog ac..google reklamlari al.. hergün 1-2 arkadasin dolansin tiklasin daha fazla kazanirsin :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
bi cacik olmaz ya boyle sitelerden :) cok dolaniyor boyle siteler ama adam gibi ücret alani görmedim :)
bunun yerine git kendine bi yabanci blog ac..google reklamlari al.. hergün 1-2 arkadasin dolansin tiklasin daha fazla kazanirsin :)
-----------------------------normalde ben de bu tarz sitelere üye olmama ancak maks. 10 dk sını ayırabilir insan günde boş boş oturuyorum açıkcası fazla uğraşmadan görücez sonucu nitekim sitede dekontlar diye bir bölüm var parayı ödediğini iddaa ediyorlar ne kadar doğrudur bilemem ama.
-
kendin tıklamanla bişey olmazda şöyle sağlam 150-200 üyen olsa tadından yenmez ozaman
-
XpertVision bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------normalde ben de bu tarz sitelere üye olmama ancak maks. 10 dk sını ayırabilir insan günde boş boş oturuyorum açıkcası fazla uğraşmadan görücez sonucu nitekim sitede dekontlar diye bir bölüm var parayı ödediğini iddaa ediyorlar ne kadar doğrudur bilemem ama.
-----------------------------boş iş ya..ama ingilizcen var ise sağlam anket doldurma siteleri var :) onlara takil daha iyi :)
-
hacı su anket siteleri hangisi bi deneyelim
-
uz-i bunu yazdı:
hacı su anket siteleri hangisi bi deneyelim
-----------------------------http://www.anketdoldurparakazan.net/31/anket-doldurarak-para-kazandiran-siteler/
bi bak hocam. bende bakınıyorum :) 0.50 $ verenleri bile var :)