Free Dos Laptopa Ne Kurayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    arkadaşlar alacağım laptop free dos(ucuz diye) ben de pardus kurmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ya da başka önerileriniz varmıdır?bi de korsan xp kurarsam(ilaçlı+sp'li falan) sorun olurmu acep?

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ErK bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar alacağım laptop free dos(ucuz diye) ben de pardus kurmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ya da başka önerileriniz varmıdır?bi de korsan xp kurarsam(ilaçlı+sp'li falan) sorun olurmu acep?

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sata&folderid=66843

laptopta kullanıyoru burdan indirdim :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    bence SuSe linux kur pardüsün sesini felan sonradan ekliyorsun ama susede kurarken ekliyorsun hemde daha kullanışlı.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

DigitalMind bunu yazdı:
    bence SuSe linux kur pardüsün sesini felan sonradan ekliyorsun ama susede kurarken ekliyorsun hemde daha kullanışlı.
    --------------------------

ben de herkes gibi yıllardır windows kullanıyorum.alışabilirmiym sence???dil desteği varmı?programlara,oyunlara uyumu ne düzeyde,ya da varmı???

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ubuntu 8.04 LTS for desktop x64 kur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

ErK bunu yazdı:

DigitalMind bunu yazdı:
    --------------------------

ben de herkes gibi yıllardır windows kullanıyorum.alışabilirmiym sence???dil desteği varmı?programlara,oyunlara uyumu ne düzeyde,ya da varmı???

OpenSuse çok zor bir dagıtım olmamakla beraber--ben evde kullanırım-- son kullanıcıya hala 1-2 noktada uzak son kullanıcı için Ubuntu yada Pardus baya iyidir Ubuntu yogun kullanımından dolayı Pardus ise Türkçe oldugundan kullanımı ve destegi konusunda sana avantaj saglar...Oyunlar konusuna gelince ücretsiz olarak Wine ücretli olarakta Crossover ve Cedaga bir çok konuda destek sunsalarda %100 bir başarı şu noktada söz konusu degildir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ayın 30' un da Pardus 2008 geliyor yoldaş onu bekle onu kur o gün gelinceye kadar cd den çalışan ubuntuyu kullan emin ol beklediğine değeçektir.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1880 Toplam Mesaj: 7