Free Lotto
-
NAMECITY,STATEAMOUNTSTATUSSusan VasquezWaukegan, IL$10,000,000.00PAIDVolkan, Biberistanbul,$300.00PENDINGElaine D.Statesville, NC$300.00PENDINGIsabelle BradleyW. Mifflin, PA$10,000,000.00PAIDRichard KnueOconomowoc, WI$300.00PAIDVolkan, Biberistanbul,$1,000,000.00PENDINGJoseph LyddaneWaldorf, MD$10,000.00PAIDDennis S.Oak Harbor, OH$10,000.00PENDINGJerry MitchelsonSierra Vista, AZ$300.00PAIDbi aralar buna uye olmuştukk her ay bu şekilde mail atar oldu bunu anlaya bilen varmı borclumuyuz alıcak lımıyız alıcak lıysak nasıl tahsil ederiz :D
Bilgisi olan biri varmı yaf yoksa reklam dalgasamı bu
-
Hocam 1 hafta önce olmuş bir olay anlatayım,bizim arkadaş sabah 6 vakti amaçsızca sitelerde gezinirken bi pop-up çıkıyo karşısına,klasik reklam siz de bilirsiniz hani "you are the 1milyonuncu kişi sana para verecez" diye arkadaşım hasanda tıklıyor ve hakkatten birmilyonuncu kişiymiş :S bi form doldurdu ev adresi ve telefon numarasına kadar,2 gün sonra hasanın evini aramışlar,bu arada hasan edirnedeki evin,yani ailesinin olduğu yerin telini vermiş,hasanın babası aradı sonra,hasana "kızan bizim evi ikı güındır yabancı diıl konuşan biri ariyı beyav" (hasanın babası aynen böyle konuşur) hasan heycan yaptı dolayısıyla biz de yaptık,zalak herif girdiği siteyi hatırlamıyo bi de mail adresini öylesine sallamış,maile gelen bir şey var mı diye de bakamıyoruz,ama gerçek olan şu "iki gün hasanın evi aradılar" çeşitli yorumlar getirmeye çalıştık "lan acaba biri mi işletiyo bizi" diye ama şu telefonlarda arayan numarayı gösterme olayı var ya "arayan numara 001" le başlıyormuş yani amerika..
Çözemedik biz bu olayı,daha da aramıyolar,belkim sen de kazanmışsındır,bırakma peşini
-
yıl 2001, mail geliyor "güney afrikadan işte çok büyük miktar param var hesabımda devrim oldu darbe oldu parayı yurtdışına çıkarmam lazım. bahsi geçen parada milyon dolar vs yazıyor işte gelirsen buraya % bilmem kaçı senin olacak vb." cevap verdim , baya telefon numaramı falan verdim bu maile , gerçektende aradılar kaç kez muhabbet ettik arayan numara güney afrikaya aitti gelicem vb diye diye konuyu hep güncel tuttum , mail atıyorum sorular soruyorum gelince nasıl nerede kalacak vs bu serüvenim 1 hafta kadar sürdü her allahın günü aradı. O sıralar okuldan kaçarken 2 kattan atlayıp sağ ayağı kırmıştım eylencelide oluyordu bu adamla şamata yapmak ... Gel zaman git zaman bu güney afrika olayı haberlere taşındı , baya büyük bir çeteymiş bunlar bu şekil kandırdıkları kişilerin cebindeki kürdana kadar alıp bırakıyorlarmış allahın güney afrikasında :) baya türk olmuştu haberlere çıkan vb. kendimi şanslı hissediyorum bu konuda o adamalrla birebir 1 hafta dakikalarca konuştum
-
Deca telefon muhabbeti diyince,canınız sıkılınca şöyle yapın hani şu green card çekilişleri var ya,o formu doldurun,ve sadece 1 saat bekleyin,hemen arıyolar amerikadan,az önce aradı bi bayan,bana amerikanın nimetlerinden bahsetti,ödeme yapacakmısınız çekiliş için falan dedi, "fak yuuu" didim kapadım teli,deneyin kesin arıyolar :D
Adresi veriyim canı sıkılan formu doldursun,arıyolar hemen https://www.usafis.org/
-
spam rulz

"Free ipod", "Free minicooper" hiç kaçırmam
-
hakket bu arama meseleleri güzel oluyor hediye kontor icin yapardım ben bi ara :D
-
Ağzım Açık KaLdı
-
Dear Friend,
(I am DR SAMAILLA NUHU, From Ouagadougou Burkina Faso) I know that this
letter may come to you as a surprise.I got your address through Burkina Faso
chambers and commerce.I must apologise for taking some of your valuable time
to explain a proposal, that I believe will be of utmost benefit to us. I
need your help and urgent assistance in transfering the sum of $25,600
000.00 USD (Twentyfive Million,Six Hundred Thousand US Dollars)to your
account immediately, the fund belongs to one of our foreign customer who
died along with his surposed next of kin in a war zone liberia on
15/6/2001.
Our bank banking law and guideline stipulated that if such money remains
unclaimed after five years the money will be transfered into the bank
treasurere as unclaimed fund. The request of a foreigner to be next of kin
in this business is occassioned by the fact that the deceased customerwas a
foreigner and a Burkinabe cannot stand as next of kin to make this type of
claim.
The five years will complete by ending of this year,that is why I as a
worker in my department want to release the money to you as the nearest
person to the deceased for safety and subsequent disbursement since nobody
is coming for the claim because I don't want the fund to be transferred
into Bank treasurere as unclaimed fund. I will give you 40% of the total sum
for the provision of foreign account and 55%will be for us while 5% will be
set aside for any mislenious expenses incurred during the business.
This transaction is 100% risk-free on both side and has no atom of
negativity,for I have made all required arrangement for the transfer of this
fund to your account. Please I would like you to keep this transaction very
confidential as you may wish to know that am a Bank officer.
I will send you more details as soon as i get a positive reply from you.
DR SAMAILLA NUHU.(Bill and Exhange Manager)Decanin başına böle bişi gelmiş :) Adamlar profesyonel ciddi.