Freebsd Kurulumu 7.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.etiksan.com/blog/freebsd-7.0-kurulum-bolum-1

buyrun arkadaşlar ben şu anda kurdum :D linuxu çok öğrendikte...Unixe geçtik.Zaten bi kaç gün mıncıklamak için kurdum nasıldır, nedir bilmiyorum.Şu an kuruluyor fikirlerimi beyan ederim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    enderunix.org

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

çok illet bir şey bu freebsd bea :S

geçen kurayım dedik illallah ettirdi :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

çok illet bir şey bu freebsd bea :S

geçen kurayım dedik illallah ettirdi :|

aynen kuramadım adam yarıda bırakmış :'( sonra bir sürü şey sordu kur deidm cdlerde hata verdi offf of..

Enderunix i okuya okuya feci gaza gelmiştim.Öyle bir laptopum var ki dağıtımları desteklemiyor maalesef pardus 2008 kurdum.2008.1 i bile desteklemiyor .. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    unixtede linux gibi gnome yada başka bir masa üstü şeyisi varmı yoksa direk kodlarla mı :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    unixtede linux gibi gnome yada başka bir masa üstü şeyisi varmı yoksa direk kodlarla mı :|
    var hatta direk kde ve gnome var :) işin ucunda onlar masaüstü programları bir işletim sistemine ait degiller

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

5u13Ym4n bunu yazdı:

abi :D yükleyemedim laptopa fakat anladığım kadarıyla x-desktop falan seçmiştim onları yüklersem masaüsüt geliyor.İstemezsem direk kodlarlada olabilir yada basit bir görünümde olabilir sanıyorum.

kernel düzenlemesi falan var sevdim aslında ben güzel.Güzelde yükleyemedim.İşin garibi laptop 3 yıllık linux olmuyor.

Kernel yükleniyor diyor çoğunda %6 da takılı kalıyor bi kaç tanesini yükleyebiliyorum.Onlarda eski sürüm.Yenilerini indirdim ubuntunun falan yine %6lık hata veriyor.

:D az kaldı 4 sene sonunda sanıyorum linux minux adam gibi öğrenmiş olurum.bide üniversteden yazılım mimarisi oh... 

Toplam Hit: 1781 Toplam Mesaj: 7