Freebsd Kurulumu 7.0
-
http://www.etiksan.com/blog/freebsd-7.0-kurulum-bolum-1
buyrun arkadaşlar ben şu anda kurdum :D linuxu çok öğrendikte...Unixe geçtik.Zaten bi kaç gün mıncıklamak için kurdum nasıldır, nedir bilmiyorum.Şu an kuruluyor fikirlerimi beyan ederim.
-
enderunix.org
-
çok illet bir şey bu freebsd bea :S
geçen kurayım dedik illallah ettirdi :|
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------çok illet bir şey bu freebsd bea :S
geçen kurayım dedik illallah ettirdi :|
-----------------------------aynen kuramadım adam yarıda bırakmış :'( sonra bir sürü şey sordu kur deidm cdlerde hata verdi offf of..
Enderunix i okuya okuya feci gaza gelmiştim.Öyle bir laptopum var ki dağıtımları desteklemiyor maalesef pardus 2008 kurdum.2008.1 i bile desteklemiyor ..
-
unixtede linux gibi gnome yada başka bir masa üstü şeyisi varmı yoksa direk kodlarla mı :|
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
unixtede linux gibi gnome yada başka bir masa üstü şeyisi varmı yoksa direk kodlarla mı :|
var hatta direk kde ve gnome var :) işin ucunda onlar masaüstü programları bir işletim sistemine ait degiller -
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------abi :D yükleyemedim laptopa fakat anladığım kadarıyla x-desktop falan seçmiştim onları yüklersem masaüsüt geliyor.İstemezsem direk kodlarlada olabilir yada basit bir görünümde olabilir sanıyorum.
kernel düzenlemesi falan var sevdim aslında ben güzel.Güzelde yükleyemedim.İşin garibi laptop 3 yıllık linux olmuyor.
Kernel yükleniyor diyor çoğunda %6 da takılı kalıyor bi kaç tanesini yükleyebiliyorum.Onlarda eski sürüm.Yenilerini indirdim ubuntunun falan yine %6lık hata veriyor.
:D az kaldı 4 sene sonunda sanıyorum linux minux adam gibi öğrenmiş olurum.bide üniversteden yazılım mimarisi oh...