Freegaming Logo Yapamiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Freegaming, benim calisma takiminda bulundugum bir doktora projesi.

Kisaca konudan bahsediyorum logo konusunda fikir vermesi acisindan...

Oyunlar eskiden vucut heraketleriyle oynaniyordu (saklanmac, yakalamaca falan)

ama simdiki cocuklar playstationda, PCde oyun oynuyorlar, parmaklariyla, fiziksel aktivite yok.

Dolayisiyla obezite ozellikle cocuklarda obezite artiyor (amerikada 3 insandan 1 obez veya cok kilolu kabul ediliyor.)

Obez insanlar, kesinlikle ilerde saglik sorunu yasiyorlar...

Oyun mantigini degistirmek icin exergaming ortaya cikiyor. Exercise + Gaming. yani sporu oyuna katmaya calisoyuruz, Nintendo Wii mantigi mesela, sensorlar insani sariyor ve vucut hareketleriyle oyun yonetiliyor. Buda exergaming oluyor. Cok ise yaradi, bir suru arastirma var obez cocuklarin bu oyunlarla zayiflatildigini ortaya cikaran. Ama sonucta televizyonun onundesiniz yinede, boks yapiyor, yada elinizi kolunuzu salliyorsunuz...

Hah iste freegaming burda devreye giriyor, freegaming, aslinda yeni bir oyun dizayni bakis acisi yaratmaya calisiyor. Sonucta mobil telefonlarda isletim sistemleri, islemciler, grafik oynaticilar hergun deli hizinda gelisiyor, bluetooth her mobil aygitta var artik, ve bluetooth baglanti kurabilen bir cok sensor piyasada su anda dahi mevcut. Yani insanin hareketlerini oyuna aktarabiliyoruz bunda sorun yok. Peki bunlari bilerek bir oyun gelistirsek, yeniden eski oyunlara modern bir bakis acisi olmazmi? Sehrin ortasinda, tamamen mobil ortamda yaratilan sanal bir arenada kimseden habersiz bir oyun oynama zevki. Hemde kendi bedeninizle hareket ederek.

Iste bu projeye logo ariyorum...daha dogrusu bir turlu fikir gelmiyor aklima, beynim resmen durdu...  biraz uzun anlatmis olabilirim, slayt hazirliyorumda benim icinde ne anlatacagim uzerine dusunme calismasi oldu yazarken :)

cok ucuk bir logo istedigim yok, zaten oylede olmamali, bir projenin ilk sunumunda kullanilacak bir logo sonucta, bir turlu aklima bisey gelmedi. 20 tane slayt hazirladim, ama logo yapamadim. tahribata kostum. vaktini ayiracak ,yada okuyup gececek olan arkadaslara selam olsun.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

arkadasim tesekkur ederim. cok begendim. simdi bunun altina aynen "collaborative mobile exergaming" yazabilirmiyiz ? bide hic yazisiz halini rica ediyorum. bende editleyebilirim sanirim o kadarini ama sana saygisizlik olmasini istemedim.

Tekrar cok tesekkur ederim, emegine saglik.

bide tabi, kullanabilme hakkini taleb ediyorum... direk slaytlarin 1.sine yapistiricam izin verirsen :P

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

http://www.1filesharing.com/download/XRD1BYZF

-istedigin sekilde yazili

-yazisiz

-psd

seklinde paket yaptim dostum, etide senin kemigide senin olsun, gulegule kullan 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.1filesharing.com/download/XRD1BYZF

-istedigin sekilde yazili

-yazisiz

-psd

seklinde paket yaptim dostum, etide senin kemigide senin olsun, gulegule kullan 

-----------------------------

arkadaşa cok yardımcı olmussun hocam eyv.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Tahmin etmiştim grafik, logo , banner denince aLsanCaK'ı tek geçerim :R

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

:)

tam 3 yil sonra bu siteyi bitirmisim; http://freegaming.ucd.ie/ rastlanti olmus, su an son video demoyuda upload ettim siteye bitti gitti.

aLsanCaK muride tekrardan selam ve tesekkur olsun.

anca gidersin...
Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 7