Freelance Grafiker Arıyorum ( Decupe )
-
bir decupe işiyle daha karşınızdayım lakin bu seferki biraz detaylı
kürklü modeller için işin içinden çabucak çıkabilecek bi grafiker arkadaş lazım
nedir ?
aşağıda örnek foto onun altındada orjinali bulunmakta
elimizde şimdilik 5-6 tane bu şekil kürklü model var
ve her modelde 4 poz olacak ( 2 adet önden çekim bir sağ ve bir sol )
çekebildiğimiz maximum kalite resmin altındaki orjinal fotodur
tecrübeli arkadaşlardan ricam çektiğimiz fotoğraf kalitesi dpi vs. bu iş için yeterlimidir
ve kaç paraya halledebiliriz bu işi
ben yaparım diyen arkadaşlar göstermelik olarak sadece orjinal fotonun kürklü kısmını decupe edip
pm yolu ile yada snnyk[horse]snnyk.com dan fiyat teklifleri ile ulaşmaları rica olunur
Örnek Model:

Orjinal dosya : http://upload.hbb.com.tr/model-k-max.jpg
-
10 deri cekete hallederim :|
-
senin fotoğrafçıya ihtiyacın var bence...
-
şimdi bi bakayım dönerim az sonra.
-
yok hocam baktımda uğraşılacak gibi değil ışık ayarlanmamış, arka planla açık sade bir renk kullanılmamış, netlikte yok fotoda bu iş çok zor sade beyaz, ışık ayarlanmış ve net fotolarla gelirsen ayarlarız. Sonuçta kürk olduğu için en ince kılları bile decupe etmek gerekiyor.
-
pm attım
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam baktımda uğraşılacak gibi değil ışık ayarlanmamış, arka planla açık sade bir renk kullanılmamış, netlikte yok fotoda bu iş çok zor sade beyaz, ışık ayarlanmış ve net fotolarla gelirsen ayarlarız. Sonuçta kürk olduğu için en ince kılları bile decupe etmek gerekiyor.
-----------------------------tşk ederim hocam sağlıklı bi çalışma gelmesse yeniden çekim yaptırayım
-
Sercan abininde dediği gibi hocam çok ayrıntılı iş :/ arka plan beyaz olaydı iyiydi.
-
Arka plan gri değeri üründen epey farklı olmalı yani yüksek kontrastta olmalı ki rahat dekupe yapılsın.. Fotoğrafçnın da bunu bilmesi gerekirdi .. ya da sen uyarsaydın keşke.. arka fona direk beyaz koy..ya da açık yeşil kürkle karışmasın yani renk yada gri ton olarak
-
Bu tip ürünlede dekupe çalışma bence... İyi birkaç fonla işi kotar.. dediim gibi fotoğrafçını değiş..
-
Yapilir aslinda ama bir fotograf icin yaklasik 20dk falan ugrasirim. Arka fonu beyaz olup oyle fotograf cektirin bence. Dekupesi daha kolay olur.