Freud'un Hayatı Ve Düşünceleri Hakkında Kitap
-
Merhabalar,Sigmund Freud hakkında bir kitap vardı ancak kitabın adını hatırlayamadım.Adamın yaşamını ailesini gelişimini ve düşüncelerini anlatıyordu.İnternettekiler demiş olduklarım oldugunu sanmıyorum çünkü 700 600 sayfa.
Sizin bana önerileriniz varsa alabilir miyim? Teşekkürler
-
kitap hakkında bilgim yok ama bu adam hakkında bilgim var, çek yahudisi bi adam, onla ilgili bi anıta gitmiştim ama hatırlayamadım
kızının londra'da kurduğu bir araştırma enstitüsü var, çok karışık işler var burada yayınlanmıyor ama insan davranışlarını değiştirmeye yönelik gizli çalışmalar yürütülüyor.
göstermelik olarak bu siteye bakabilrsin,başka bir site daha vardı ama hatırlayamadım..
-
yok arkadaşa freudu tanıtmak istiyorum hayatını düşüncelerini o yüzden bir kitap hediye edeceğim.Ancak 700 sayfa okuyacak bir tip değil o yüzden yüzeysel nedir ne değildir nasıl doğdu öldü düşünceleri.Anne baba ilişkilerinde çocuk filan.cinselliği rüyaların yorumu filan yani çok yüzeysel değil ancak çokta derin değil
-
Çok ayrıntılı bilgimiyorum. Ama öyle herkes zaten zevkle okuyamaz kitaplarını. Mesela "Cinsellik üzerine" kitabını almıştım. Bi okuyamadım gitti, ağır ve teknik.