Freze Makinasi Olan Var Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Hacilar bi tane elektro gitar yapiyorum. Govdesini ceviz agacindan yaptim kestirdim. Manyetik yuvalari ve neck joint icin yer acamadim. Duzgun bisey olsun istiyorum fakat 1 saatlik kullanim icin de 200tl vermek koyar biraz adama. Bi iki marangoza gittim skine takan olmadi. Hani olur ya bir umut elinde freze makinasi olan var mi istanbul ici odunc verebilecek. Yemek ismarlarim :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hocam masallah tek parça cevizi nereden buldunuz öyle? :)

Tahribat içinden çıkabilir belki ama dışarıda öyle tabii bedavaya kolay kolay vermezler. Ucuz da zannetmiyorum pek.

Sap olayını naptın merak ediyorum 

Zamanında bende giriştim o işe fakat hiç çalmaya başlayamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=UD3puPcz154

https://www.youtube.com/watch?v=pImitjr_UK0

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Valla hocam duzgun kereste seklinde sormadigim yer kalmadi. Ceviz şansa bala denk geldi. Iznikte bi yerde. Bende bi ara dandik bi gitar vardi. Hatta tahribata bile acmistim konusunu satmak icin. Onun govdesi cok kotuydu ama sapi cok ince ve rahatti. Onu kullanacam. Yoksa sıfırdan sap yapmayi gotum yemez :) hani olur ya marangoz felan vardir tanidik, olmadi goturur orda yaptiririm. Kasa olarak da tamamen kendi tasarimim olacak.zaten her anini resimleyecem hatta videolayacam. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Anladım hocam. Genelde Karamürsel den alınıyor fakat tek parça ceviz pahalıdır. Deseni de çok güzeldir. Acaba yerli ceviz mi egzotik ceviz mi merak ettim desenini + olarak fiyatını. :D

Eğer desen iyiyse bence hiç boya filan vurma derim.

Ah bir sene önce filan olsaydı seve seve sanayide yardımcı olurdum. Şimdi sınavdan dolayı uğrayamıyorum hiç.

Ama tasarımını merak ettim. İlla freze olması şart değil ise cnc router bir yer bulursun bence uygun fiyata. 

Fotoğrafları bekliyorum. ^-^

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Egzotik mi. Naaptin hoca :) yerli tabiki. Pcye gecince eklerim resim oyle deseni felan yok. Ama yine de naturel olacak gitar. Normal bi gitar boyutunda 100tl verdim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    agalar gövde bu. buna oluk açacağım. toplamda 2 öne 1 arkaya. cnc işi yapanlar vs varsa yapabilecek çok makbule geçer
    Meliksah tarafından 21/Tem/16 13:56 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 772 Toplam Mesaj: 6
freze