folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Friedrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

Deccal isimli kitabını okumustum orda hıristiyanlıktan yola cıkarak butun dinleri eleştiriyordo aslında dinlere degil dinleri kullananlara kızıyordu baya etkileyici bi kitap dı

eger okuyan arkadaslar varsa onlarında göruslerini almak isterim int ten biraz baktım ama baska kitabını bulamadım ebook olarak

zerdus böyle buyurdu yu okumak istiyorum eger elinde indirebilecegim bi adres olan varsa göndersin okuyalım tartısalım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

sağlam adamdır ablam okuyodu bunun kitablarını hatta banada okumamı tavsiye etti ama salladım.Ayrıyetten çok sağlam özlü sözleri vardır.Bu adamın kitabını  okicam.

Fistada yazan bi sözü var bütün genellemeler yanlıstır buda dahil gibim bişey  bide benim çok sevdigim sözü ise

En büyük mutluluklar büyük acılardan doğar diye cok anlamlı ve güzel bi söz.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guteritter
    Guteritter's avatar
    Erkek

Felsefede bu adamın üstüne tanımam.

arkadaşım sana böyle buyurdu zerdüştü okumadan önce friedrich wilhelm nietsche nin hayatını şöyle bir araştırmanı tavsiye edicem özellik lou salome ismini ve nietscheyle ilişkisini bir araştırmanı tavsie ederim. hayatını okuduktan sonra düşüncelerini ve ne demek isediğini daha iyi anlayacaksındır.

Toplam Hit: 663 Toplam Mesaj: 3