From Mail Yardım
-
Arkadaşl bir html sayfası oluşturdum,mesela kayıt ol sayfası kullanıcı adı gerçek adı vs.. her şey var ama kayıt ol'a tıkladığında bilgilerin mail adresine düşmesini istiyorum ama bir türlü yapamadım ?
-
istediğin gibi form hazırla, html sayfasına <body>'den sonra
<form action=mail.php method=Post>
ekle ve bitişinde
</form>
ile kapat
mail.php kodları aşağıda, son olarak mail.php'yi aynı dizine at.
<?
// php formmail
$mailadresi="isim@hotmail.com";//sizin mail adresiniz
$mesaj = "<table width=500 border=0>"; //tablo oluşturuyoruz
while (list($key, $val) = each($HTTP_POST_VARS)) { //burada verileri topluyoruz
$key=str_replace("_"," ",$key); //değişkenlerdeki _ ları çıktıda göstermiyoruz
$mesaj .= "<tr><td><b>$key</b></td><td> : $val</td></tr>";
}
$mesaj .= "</table>";
$header .= "From: " . $mail_adresiniz . "\n";
$header .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-9\r\n";
$konu = "Formmail Bilgileri";
mail($mailadresi, $konu, $mesaj, $header)or die("Mail gönderilemedi.");//burada ise mail gönderiyoruz
echo "Teşekkür ederiz En Kısa Zamanda ,İrtibata Geçeceğiz.";//mail sonrası mesaj
?> -
dediklerinizi yaptım
”; //tablo oluşturuyoruz while (list($key, $val) = each($HTTP_POST_VARS)) { //burada verileri topluyoruz $key=str_replace(“_”,” “,$key); //değişkenlerdeki _ ları çıktıda göstermiyoruz $mesaj .= “$key : $val”; } $mesaj .= “”; $header .= “From: ” . $mail_adresiniz . “\n”; $header .= “Content-type: text/html; charset=iso-8859-9\r\n”; $konu = “Formmail Bilgileri”; mail($mailadresi, $konu, $mesaj, $header)or die(“Mail gönderilemedi.”);//burada ise mail gönderiyoruz echo “Teşekkür ederiz En Kısa Zamanda ,İrtibata Geçeceğiz.”;//mail sonrası mesaj ?>böyle bir hata aldım ?
-
mesajı güncelledim karakter hataları vardı + php destekli bir sunucuda denemelisin.
-
wamp server kurulu hocam destekliyor olması lazım
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Tekrar deneyip sonucu yazabilirsin, kendi sunucumda sorunsuz çalışıyor.Ama sunucu kaynaklı bir problem olabiliyor bazen direk mail göndermeye izin verilmiyor.
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------localde çalışmaz
-
sorunumu CodeInside arkadaşım düzeltti sağ olsun. Peki ben php dosyalarını nerede çalıştırabilirim IIS kurmadan ?
-
erc bunu yazdı:
sorunumu CodeInside arkadaşım düzeltti sağ olsun. Peki ben php dosyalarını nerede çalıştırabilirim IIS kurmadan ?
-----------------------------iis'de php çalışmaz, host için cankırca ile iletişime geçebilirsin.
-
CodeInside bunu yazdı:
erc bunu yazdı:
-----------------------------iis'de php çalışmaz, host için cankırca ile iletişime geçebilirsin.
-----------------------------çalışır çalışıyor :)