Front Office

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    front page ya arkadaşlar ne menem bir programdır nerdeyse iki günden beridir arıyorum bulamıdım nerden bulabilceğimi veya elinde olan varmı arkadaşlar arkadaşımın biri istedi

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    front office

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dostum ben aruyordum hemen şak diye buldum lime wireden arat front page 2003 ü indirdim. 193 MB ama
    Bu forumlarda front page 2003 mevcut

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    ya hocam font page depil front office otel yöentim yazılımıymış galibe

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    programın tam ismini öğren bu değil ofis programlarını buluyo:D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca front office yi arıyorum bulursam veririm şimdilik şuna bir bak şimdilik işine yarar mı

KingSmart Hotel Management Software 2003

Screenshot http://www.popularshareware.com/KingSmart-Hotel-Management-Software-screenshot-17622.html

Price: $0
    File Size: 56.64 MB OS: 98/ME/NT/2000/XP

http://www.popularshareware.com/KingSmart-Hotel-Management-Software-screenshot-17622.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    akınsıftun otelcilikle ilgili güzel programları var tahribatcılar bulabilirlerse ücretsiz yardımcı olalım kardeşimize

Toplam Hit: 726 Toplam Mesaj: 7