folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Frozen Throne Map Önerileri.

Frozen Throne Map Önerileri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DotA degil de, D-Day'in bulamadıgım mapleri var.

120 level oldugumuzda tekrar level 1'e atıyordu ilk özelliklerine göre daha güclenmis olarak. (120 diye hatırlıyorum yanlıs olabilir.)

ayrıca o maplerin icinde ısınlanılabilen mekanlar vardı, ekstra item & altın kazanmak icin. birkac D-Day'e baktım ama hicbiri istedigim gibi degil, 3 yoldan gidiliyor ısınlanma yerleri filan yok.

bunun dısında, Bleach VS One Piece diye bir map var oynayanlar vardır belki, biz genelde orada takılıyoruz kucuk map ama sarıyor.

burada oynayan varsa, istedigim map türünü az cok anlamıstır.

bol item olacak, oyun düz olmayacak yani sagda solda bizi güclü herolara ısınlayan yerler olması lazım.

Angel Samurai - X ve Z'yi önermenize gerek yok, bir yere geldikten sonra oyundan atıyor.

önerilerinizi bekliyorum, tesekkürler simdiden.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

heavan vs diablo mu neydi o popülerdi dotadan önce

asıl dotanın fln ddayın babası

three corridors

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Enfo's, hero's arena, heroline war, footmen, x hero, pokemon bunlara bakabilirsin daha detaylı için www.epicwar.com

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hiveworkshop.com

geliştiricler maplarını buraya atıyor. Bende 2 sene map yaptım ama aklımı sikeyim ona harcadığım zamana.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki D-Day'in dedigim sürümünü bilen yok mu ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

x hero siege var. sogat tarafından yapılan. oldukça eğlencelidir. fakat son sürümünü indirin, eski tarihliler oynanabilecek gibi değil çok zor.

bir de diablo 3 haritası var. o da iyi sayılır yani baya uğraşılmış diablo 3 tadında yapılmış bi map. deneyebilirsiniz.

mapler de epicwar.com'da

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 6