Frozen Throne Map Önerileri.
-
DotA degil de, D-Day'in bulamadıgım mapleri var.
120 level oldugumuzda tekrar level 1'e atıyordu ilk özelliklerine göre daha güclenmis olarak. (120 diye hatırlıyorum yanlıs olabilir.)
ayrıca o maplerin icinde ısınlanılabilen mekanlar vardı, ekstra item & altın kazanmak icin. birkac D-Day'e baktım ama hicbiri istedigim gibi degil, 3 yoldan gidiliyor ısınlanma yerleri filan yok.
bunun dısında, Bleach VS One Piece diye bir map var oynayanlar vardır belki, biz genelde orada takılıyoruz kucuk map ama sarıyor.
burada oynayan varsa, istedigim map türünü az cok anlamıstır.
bol item olacak, oyun düz olmayacak yani sagda solda bizi güclü herolara ısınlayan yerler olması lazım.
Angel Samurai - X ve Z'yi önermenize gerek yok, bir yere geldikten sonra oyundan atıyor.
önerilerinizi bekliyorum, tesekkürler simdiden.
-
heavan vs diablo mu neydi o popülerdi dotadan önce
asıl dotanın fln ddayın babası
three corridors
-
Enfo's, hero's arena, heroline war, footmen, x hero, pokemon bunlara bakabilirsin daha detaylı için www.epicwar.com
-
hiveworkshop.com
geliştiricler maplarını buraya atıyor. Bende 2 sene map yaptım ama aklımı sikeyim ona harcadığım zamana.
-
peki D-Day'in dedigim sürümünü bilen yok mu ?
-
x hero siege var. sogat tarafından yapılan. oldukça eğlencelidir. fakat son sürümünü indirin, eski tarihliler oynanabilecek gibi değil çok zor.
bir de diablo 3 haritası var. o da iyi sayılır yani baya uğraşılmış diablo 3 tadında yapılmış bi map. deneyebilirsiniz.
mapler de epicwar.com'da