folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Frp Topluluğuna Ne Dersiniz?

Frp Topluluğuna Ne Dersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Öncelikle koskoca efsaneyi 2014 ' de keşfettiğim için derin bir utanç içerisindeyim fakat malum yeni nesil kadir kıymet bilir mi.. En son bu yaz kendi içimizde 5 arkadaş oynadık kendi imkanlarımızla zarlar falan olmadan android uygulamasıyla çözdük işi gayet eğlenceli olabiliyor bildiğiniz üzere. Benim de aklıma İstanbul içinde oynamak isteyen çıkarsa şöyle minik bir topluluk kurup buluşup buluşup oynamak geldi istekli olan varsa bir adım öne çıksın.

FRP nedir diye soracak olursa Fantastic Role Playing Game normalde bir masa üstü oyunudur yani kutu oyunu ama biz yokluktan kağıt kalemle oynamıştık en son. Çok zor bir şey değil hayal gücü geniş bir arkadaş DM oluyor sen ister admin de ister tanrı de ister allah de onun gibi bir şey bu arkadaş mekanı detayları veriyor ve birine "bu durumda ne yapıyorsun?" diye soruyor ve oyun başlamış oluyor hikaye üzerinden giden bir oyun. Kendi karakterimizi yaratıp onun kimliğine bürünüyoruz adeta. Tabi bunlar çevremden topladığım bilgilerdi oyuna başlamadan önce eksiklerim varsa tamamlamanız beni mutlu eder. Bunu tartışıp fikri geliştirip böyle bir şeyler yapabiliriz.

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hocam frp mi kaldı artık allasen.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Hocam frp mi kaldı artık allasen.

Biz hala pc oyunlarıyla kafayı yemiş arkadaşlarla bir araya geldiğimizde bile yapacak bir şey bulamamaktan oynuyoruz bence hala gideri olan bir durum hayal gücünü çalıştırmak eğlenceli olabiliyor. Ama bu yorumunda haklısın tarih oldu resmen :D Benim bu konuyu açma amacım hani ilgilenen bilir kaç serverdır minecraft olsun başka oyunlar olsun tahribat içinden oynuyor bir çok kişi sürekli bilgisayar başındayız hem aktivite olur hem bir değişiklik olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

ulan üniversitede ne oynardık 5 yıl boyunca her hafta oyun oynadığım grup vardı. İyiydi özledim ama bir tarafımın kılları agardı artık zor...warhammer'a devam edim ben

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

ulan üniversitede ne oynardık 5 yıl boyunca her hafta oyun oynadığım grup vardı. İyiydi özledim ama bir tarafımın kılları agardı artık zor...warhammer'a devam edim ben

Onursal başkan yapalım seni hocam? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    prodhiphop bunu yazdı

Öncelikle koskoca efsaneyi 2014 ' de keşfettiğim için derin bir utanç içerisindeyim fakat malum yeni nesil kadir kıymet bilir mi.. En son bu yaz kendi içimizde 5 arkadaş oynadık kendi imkanlarımızla zarlar falan olmadan android uygulamasıyla çözdük işi gayet eğlenceli olabiliyor bildiğiniz üzere. Benim de aklıma İstanbul içinde oynamak isteyen çıkarsa şöyle minik bir topluluk kurup buluşup buluşup oynamak geldi istekli olan varsa bir adım öne çıksın.

FRP nedir diye soracak olursa Fantastic Role Playing Game normalde bir masa üstü oyunudur yani kutu oyunu ama biz yokluktan kağıt kalemle oynamıştık en son. Çok zor bir şey değil hayal gücü geniş bir arkadaş DM oluyor sen ister admin de ister tanrı de ister allah de onun gibi bir şey bu arkadaş mekanı detayları veriyor ve birine "bu durumda ne yapıyorsun?" diye soruyor ve oyun başlamış oluyor hikaye üzerinden giden bir oyun. Kendi karakterimizi yaratıp onun kimliğine bürünüyoruz adeta. Tabi bunlar çevremden topladığım bilgilerdi oyuna başlamadan önce eksiklerim varsa tamamlamanız beni mutlu eder. Bunu tartışıp fikri geliştirip böyle bir şeyler yapabiliriz.

Öncelikle "Fantasy Role Playing" demekte fayda var. Tam olarak ne oynayacaksınız? Bilgi lazımsa http://frpnet.net/

İstanbuldaysan Sığınak Kafe var gidip biraz çevre edinebilirsin, oyuncu bulursun oradan.

NigraSilva tarafından 15/Eyl/14 17:54 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    prodhiphop bunu yazdı

Öncelikle "Fantasy Role Playing" demekte fayda var. Tam olarak ne oynayacaksınız? Bilgi lazımsa http://frpnet.net/

İstanbuldaysan Sığınak Kafe var gidip biraz çevre edinebilirsin, oyuncu bulursun oradan.

Çok sağol hocam dediğim gibi çok geç keşfettim pek fazla bilgim yok dediğin yere de fırsat bulunca gitmeye çalışırım fakat tbt den isteyen olursa daha bi hoş olur. 

Toplam Hit: 652 Toplam Mesaj: 7