FSB 800 DDR400 Ekran Kartı Driver Bulabilecek
-
Sn müridler FSB 800 DDR400 ekran kartı driverina ihtiyacım var yardımcı olabilirsniz çoook sevinirim
-
aramalarımda anakart olark çıkıyor yardımı isteyen arkadaşta izmirde hatalarım affolaa
-
hoca naptın sen :| üfletim sistemi hatası gibin bişey bu..
anakart marka ve modelini verirsen hatta sadece modelini bile versen olur.. eğer ekran kartın hariciyse üstünde yazanları yaz bulalım :)
-
o isteklerinin cevabını bende merak ediyorum fakat bunun için izmire gitmem lazım askerlik arkadşın mı var derdın var yaaaaa ne bilim belki uzman arkadaşlar ilgilenir diye sey ettım konuyu
-
Anlaşılan kendine güvenen yok
-
onboard ise anakart marka ve modelini söyle onboard değil ise şayet ekran kartını sök üstünde yazanları söyle.
ve sen bunu nerden buldun ? FSB 800 DDR400 kartın bu olduğunu nerden biliyorsun ?
bildiğim kadarı ile böyle bir ürün yok :D
VIA, ATI, Nvidia, İntel, SİS, bilinenler bunlar bunlardan başka elbet wardır ama daha ömrümde hiç dekgelmedi ve bunlardan biri olmak zorunda seninki :S
makinen çok eski ise %90 SİS yada Via
fazla eski değli ise İntel ve Nvidia olabilitesi yüksek
Yeni bir Makine ise ATI ve Nvidia olabilir .
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------onboard ise anakart marka ve modelini söyle onboard değil ise şayet ekran kartını sök üstünde yazanları söyle.
ve sen bunu nerden buldun ? FSB 800 DDR400 kartın bu olduğunu nerden biliyorsun ?
bildiğim kadarı ile böyle bir ürün yok :D
VIA, ATI, Nvidia, İntel, SİS, bilinenler bunlar bunlardan başka elbet wardır ama daha ömrümde hiç dekgelmedi ve bunlardan biri olmak zorunda seninki :S
makinen çok eski ise %90 SİS yada Via
fazla eski değli ise İntel ve Nvidia olabilitesi yüksek
Yeni bir Makine ise ATI ve Nvidia olabilir .
-----------------------------Haklısın böyle bir ekran kartı yok onbordmus hallettim o sorunu izmire gitmeden