folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder FSB 800 DDR400 Ekran Kartı Driver Bulabilecek

FSB 800 DDR400 Ekran Kartı Driver Bulabilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Sn müridler FSB 800 DDR400  ekran kartı driverina ihtiyacım var yardımcı olabilirsniz çoook sevinirim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    aramalarımda  anakart olark çıkıyor yardımı isteyen arkadaşta izmirde hatalarım affolaa

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca naptın sen :| üfletim sistemi hatası gibin bişey bu..

anakart marka ve modelini verirsen hatta sadece modelini bile versen olur.. eğer ekran kartın hariciyse üstünde yazanları yaz bulalım :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    o isteklerinin cevabını bende merak ediyorum fakat bunun için izmire gitmem lazım askerlik arkadşın mı var derdın var yaaaaa ne bilim belki uzman arkadaşlar ilgilenir diye sey ettım konuyu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Anlaşılan kendine güvenen yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

onboard ise anakart marka ve modelini söyle onboard değil ise şayet ekran kartını sök üstünde yazanları söyle.

ve sen bunu nerden buldun ? FSB 800 DDR400 kartın bu olduğunu nerden biliyorsun ?

bildiğim kadarı ile böyle bir ürün yok :D

VIA, ATI, Nvidia, İntel, SİS, bilinenler bunlar bunlardan başka elbet wardır ama daha ömrümde hiç dekgelmedi ve bunlardan biri olmak zorunda seninki :S

makinen çok eski ise %90 SİS yada Via

fazla eski değli ise İntel ve Nvidia olabilitesi yüksek

Yeni bir Makine ise ATI ve Nvidia olabilir .

AMD Rulezzz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    eselcuker bunu yazdı:
    -----------------------------

onboard ise anakart marka ve modelini söyle onboard değil ise şayet ekran kartını sök üstünde yazanları söyle.

ve sen bunu nerden buldun ? FSB 800 DDR400 kartın bu olduğunu nerden biliyorsun ?

bildiğim kadarı ile böyle bir ürün yok :D

VIA, ATI, Nvidia, İntel, SİS, bilinenler bunlar bunlardan başka elbet wardır ama daha ömrümde hiç dekgelmedi ve bunlardan biri olmak zorunda seninki :S

makinen çok eski ise %90 SİS yada Via

fazla eski değli ise İntel ve Nvidia olabilitesi yüksek

Yeni bir Makine ise ATI ve Nvidia olabilir .

-----------------------------

Haklısın böyle bir ekran kartı yok onbordmus hallettim o sorunu izmire gitmeden

Toplam Hit: 2409 Toplam Mesaj: 7