Ftp Hack
-
Değerli cemaat. Ben bir hacledim ftp şifresi var. Bu şifreyi nasil değiştirebilirim. Whois kayıtlarına baktim nerden alindiğini çözemedim. Ne yapmam gerek ustalardan yardim bekliyorum...
-
Ftp Şifresini Değiştirmen İmkansız Panel elinde olması lazım Panel Olsa Panel Şifresini değiştirmen İmkansız Gider Adam Host aldıqı yere değiştirir en kısa zamanda bütün şifreleri elinden yine alır herşeyi..
Yani kasma boşuna whois le bir alakası yok bu işin
-
teşekkür ederim dostum.. Alan nasıl alıyor ben onu anlamıyorum. Transfer olaylarından bahsediliyor. Ben bu konuların acemisiyim
-
herola gel ben sana alan satıyım :D uehuehe :P
SonHost.Com ;)
-
dostum cpanel plesk açıklarını bulman imkansız derecede bulunmaz mı bulunur ama zor
panel dir bunlar alan dediqin şeyde host tur bunları sağlayan şeyede dedicaded denir ..
yaa çok açıklama şekli var şuan bunları anlayamazsın büyük ihtimal
-
bende özgürm :) zuhahahhahhahah
-
BarettamazZ bunu yazdı:
bende özgürm :) zuhahahhahhahah
aferım sana özgürsen -
şimdi BarettamazZ ın da takdir ediceği gibi cPanel kullanıcıları bir şifreyi değiştirdiklerinde aynı anda FTP, MySQL vs. girişleri de aynı şifre kullanılıyor. Yani sitenin sonunda www.site.com/cpanel/ yazarsan kullanabilirsin. Plesk te ise o şans az. Adam tecrübesizse şifreleri aynıdır büyük ihtimal. Ama sonuç itibari ile ftp sine girdiğin bir yeri süresi bitene dek elde etmek imkansız gibi bişe!
pleske ulaşmak için sanırım https://www.site.com:8443 yazıyorduk.
Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 8