Ftp Ile Ilgılı
-
arkdaslar bı rfılm forum sıtesıne para ıleuye oldum olmaz olaydım nesse.Ben bu forum sıtesının ftp adresındekı sunucusunun kullancı adı ve sıfresını bı arkdasıma verse aynı andan dsoya ındırebılırmıyız.Bu bellı olur mu sıstemlerınden
-
direk ftp ise bişey olmaz
-
abi yazmıyım dedimde yanlış anlama ama az biraz yazına özen gösterseydin anlamak için zorlandım
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
abi yazmıyım dedimde yanlış anlama ama az biraz yazına özen gösterseydin anlamak için zorlandım
-----------------------------bende 3 defa okuyunca çözebildim :)
-
ftp sessionda görünür..manuelse pek çakmaz ama otomatik sistem ise yani farklı iplerden aynı hesaptan bağlantı yapıldığını çakarsa o zaman affetmez.D
-
Nitrous bunu yazdı:
ftp sessionda görünür..manuelse pek çakmaz ama otomatik sistem ise yani farklı iplerden aynı hesaptan bağlantı yapıldığını çakarsa o zaman affetmez.D
-----------------------------eğer sadece 1 arkadaşına vericekse bişey olucağını sanmıyorum adam teker teker kontrol edicek değil ya :)
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------bende 3 defa okuyunca çözebildim :)
-----------------------------,sabah onda yatıp oglen 1 de kalkınca pek dıkkat edemıyorum bırde hılzı yazıorum gerı fılan de bakmadıgımdan.Kusura bakmayın artık