Ftp Server

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    divxata
    divxata's avatar
    Erkek

xp pro yu kullanarak ftp server yapmak istiyorum. iis kurulu statik ip olduğunu varsayalım ama bir türlü faaliyete geçiremiyorum.

adsl hattım ve zoomx5 router var

http://www.geocities.com/divxata
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iis kurmakla bitmiyor iş ayrıca ftp için bir şey daha kurlan lazım...
    xp değilde 2003 server kurarsan sana ayrıntılı ayrıntılı resimli falan anlatırım.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    divxata
    divxata's avatar
    Erkek
    iis kurulumundan öte tabiiki başka şeyler de yaptım. ayrıca 2003 erver da kullanabilirm sorun değil. enterprise edition var

http://www.geocities.com/divxata
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    genclix
    genclix's avatar
    Erkek
    xoom modemin bazı özelliklerinin kapatılması gerektiğini duymuştum, iyinet forumda bi arasana
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ftp daemon diye arattır 50 tane var aha sana örnek serv-u administrator bunu yükle her bi pok var

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şimdi eğer 3. parti bi program istemem diorsan yani fazla derinlere girmeyeyim..

Xp cd sini tak. Ek yazılımları kurmada Microsoft internet information serviceyi tıkla; özelleştir de. oradan microsoft ftp serverın yanına tick koy. onu kur.. daha sonra bilgisayarım >sağtuş>yönet'i tıklayarak oradan configure edebilirsin serverını...

Eğer daha gelişmiş bir program arıyorsan bullet proof ftp serverı kullanabilirsin..

Yada serv-u ftp serverı hatta download arşivinde serv-u yu bulabilirsin..

Modemdede tüm global iplerden gelen istekleri kendi ipnin 21. portuna yönlendirmeyi yapacaksın.. Zoomda sanırım virtual server ayarlarından yapılıyor.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 6