Ftp Shell Scanner
-
-
nereye tıklıyozz :d
php bılmedıgıım ıcın bı b*k anlamadım :)
-
ftp ne atıyorsun sana muhtemel açıklı yerleri kırmızı olanlarda muhtemel shell adresleri kanka :D
-
ise yarar guzel calisma tebrikler :))
-
profesyonel insanların kodladığı shell leri malesef bulamaz bu.
-
$find = array('default','base64_decode','system','passthru','popen','exec','shell_exec','eval','move_uploaded_file');
şeklinde php dosyası içinde varmı yokmu ona bakıyor. Ancak adam sağlam bir şifreleme yapmışşsa asla buna takılmayayacaktır.
Ama yinede basit lamer girişimleri için bir çözüm olabilir.
kenerda dursun bi ara lazım olabilir
-
-
yav erdem bir kerede teşşekkür etsen şaşırıcam benim paylaştıgım toolsları millet parayla satıyor ayıp la sana :D
-
Hocam sheller kriptolanmışsa ?
not: erdemin yorumunu görmeden yazdım pardon :)
SeRDaR tarafından 04/Nis/14 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
EcHoLL bunu yazdı
yav erdem bir kerede teşşekkür etsen şaşırıcam benim paylaştıgım toolsları millet parayla satıyor ayıp la sana :D
Ah be üstad teşekkür gibi mesaj yazdım amk sanada yaranılmıyor.
Ama direk yazayım : ciddi anlamda bu forumda bu tarz konularda harika paylaşımların oluyor hakkını yemem :)) Teşekkür ederim.
Sana p.m atıyorum acildir :))
-
Erdem bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
Ah be üstad teşekkür gibi mesaj yazdım amk sanada yaranılmıyor.
Ama direk yazayım : ciddi anlamda bu forumda bu tarz konularda harika paylaşımların oluyor hakkını yemem :)) Teşekkür ederim.
Sana p.m atıyorum acildir :))
senin elinde buna daha yakın daha ciddi anlamda koruyacak bir scanner var mı hocam ??