FTP"Ciler Lütfen Yardım
-
Arkadaslar kendi bilgisayarımın hdd sini internette paylasmak istiyorum yani bir nevi isim oldugunda baska yerden kendi bilgisayarımdaki dosyaları kullanabilmek.
Bunun birinci yolu FTP oldugunu biliyorum ama bunun için host veya domain falan fistan bisiyler sdsatın almak gerekiyormu yoksa sadece internetim olsa yetermi.
Ayrıca Tam detaylı olarak ftp nasıl kurulur onuda gösteren müridler varmıdır acaba yardım ederseniz çooooooooooookkkkkkk sevinirim arkadaslar tahribatta olmassa hiç biryerde olmaz a.g.
-
Telekoma başvur ve sabit ip al...
yada modeminin dyndns paneline girip oradan ipni bi subdomaine sabitle örneğin nickin.dyndns.org gibi...
sonra serv-u ftp server ı indir
www.phazeddl.com dan
kur bitti
-
vallahamı bukadarmı hepsi :D:D
allah razı olsun kardes sagol
-
modem den portlari ayarlamayi unutma
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar kendi bilgisayarımın hdd sini internette paylasmak istiyorum yani bir nevi isim oldugunda baska yerden kendi bilgisayarımdaki dosyaları kullanabilmek.
Bunun birinci yolu FTP oldugunu biliyorum ama bunun için host veya domain falan fistan bisiyler sdsatın almak gerekiyormu yoksa sadece internetim olsa yetermi.
Ayrıca Tam detaylı olarak ftp nasıl kurulur onuda gösteren müridler varmıdır acaba yardım ederseniz çooooooooooookkkkkkk sevinirim arkadaslar tahribatta olmassa hiç biryerde olmaz a.g.
-----------------------------
hoca bırak ftp,'yi filan uzkatan erişimi kullansana, uzaktan erişimde uzaktan erişim yaptığın pc'yi kullanabiliyorsun