folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder FTP"Ciler Lütfen Yardım

FTP"Ciler Lütfen Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar kendi bilgisayarımın hdd sini internette paylasmak istiyorum yani bir nevi isim oldugunda baska yerden kendi bilgisayarımdaki dosyaları kullanabilmek.

Bunun birinci yolu FTP oldugunu biliyorum ama bunun için host veya domain falan fistan bisiyler sdsatın almak gerekiyormu yoksa sadece internetim olsa yetermi.

Ayrıca Tam detaylı olarak ftp nasıl kurulur onuda gösteren müridler varmıdır acaba yardım ederseniz çooooooooooookkkkkkk sevinirim arkadaslar tahribatta olmassa hiç biryerde olmaz a.g.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Telekoma başvur ve sabit ip al...

yada modeminin dyndns paneline girip oradan ipni bi subdomaine sabitle örneğin nickin.dyndns.org gibi...

sonra  serv-u ftp server ı indir

www.phazeddl.com dan

kur bitti 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vallahamı bukadarmı hepsi :D:D

allah razı olsun kardes sagol

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    modem den portlari ayarlamayi unutma

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek
    By-alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar kendi bilgisayarımın hdd sini internette paylasmak istiyorum yani bir nevi isim oldugunda baska yerden kendi bilgisayarımdaki dosyaları kullanabilmek.

Bunun birinci yolu FTP oldugunu biliyorum ama bunun için host veya domain falan fistan bisiyler sdsatın almak gerekiyormu yoksa sadece internetim olsa yetermi.

Ayrıca Tam detaylı olarak ftp nasıl kurulur onuda gösteren müridler varmıdır acaba yardım ederseniz çooooooooooookkkkkkk sevinirim arkadaslar tahribatta olmassa hiç biryerde olmaz a.g.

-----------------------------
    hoca bırak ftp,'yi filan uzkatan erişimi kullansana, uzaktan erişimde uzaktan erişim yaptığın pc'yi kullanabiliyorsun

Nebula
Toplam Hit: 1423 Toplam Mesaj: 5