F.U.C.K Kelimesinin Anlamı
-
Bilindiği gibi İngiltere tarihinin en kanlı ve dramatık zamanlarından biri Kral VIII. Henri zamanıdır.
Veba , katliam , savaşlar ve buna benzer sebeplerle ülkenin nüfusu nerdeyse yarı yarıya düşmüş , Kral ülkesinin geleceğinden ciddi bir biçimde endişelenmeye başlamıştır.
Ama yaptırdığı araştırmalar sonucunda ülke hapisanelerinde çok sayıda serseri, hırsız katil vs .. ve çok sayida orospu olduğunu tespit etmiş ve nüfus artışını sağlayabilmek amacıyla kral kontrolünde çiftleşmeler organize etmiştir.
Böylece elimize " FUCK " sözcüğü yani " Fornication Under Control of the King " çıkmıştır.
Ki burdan ne anlaşılıyor? İngilizlerin %99,99u O.Ç
-
e bu vardı zaten forumda..biliyo tahribat milleti ingilizlerin ne mal olduğunu:))
-
ingilizlerin o.çocuğu olduğunu zaten bilyodum
-
%99.99 u degil %50 si O.C
-
ulen işe bak :D nufus artışı için orospu ile çiftleştirio adam. bu ne zekadır yaw.
-
yaw adam neticeye bakıyo ha o.çocuğu olmuş ha olmamış farketmez,nüfus artıyomu? artıyo:)) yaw tiplerinden belli zaten bi yamukluk olduğu:)) var yani bi o.ç. durumları bu ingilizlerde
-
Benim bildigim FUCK almancadan geliyo tam kelimeyi hatirlamiyorum ama anlami strike=Atak anlamina gelen bi kelimeden geliyo Fuck :)
-
BEYLER YALNIZ ÇOK ÖMENMLİ Bİ NOKTAYA DEĞİNMEK İSTİYORUM O OROSPULARIN ÇOĞUNU BEN SİKTİM ŞUANDA İNGİLİZLERİN %78.42'Sİ BENİM EVLADIM

PUAHHAAHHAHA
-
ama oruspucocugunu oldur hakkını yeme adamlar calısıyor ve basarıyor...
adamlar avrupa ya kafa tutmus fransaya yuzyıl savasları acmısbutun avrupa bırlık olunca anca gerı atmıs bır mazıye sahıp...ve bu arada fransanın 3 te 2 sını de almıs tabı.
su andada sız farkında olmasanızda turkıyenın butun sınema sktoru bır yahudıye aıt.
ve yıne sız farkında olmadan pıyanıst gıbı fılmlerle sızın bılıncaltınızza yahudılerın hep ezılen halk oldugunu muzıksever ressam v.s sanatcı bır mıllet oldugunu empoze etmeye calısıyor.
turkıye 300 e yakın bılımsellıgı kanıtlanmıs makale varken sadece ısraılde 16000 kanıtlı bılımsel makale var.
bugun bızım tarıh kıtaplarına amerıka kıtasının kesfı cografı kesıflerle bırlıkte avrupalılarca gerceklestıgı yazılırken ;
ıranın farsca orjınal kaynaklarında cografı kesıflerden yuzyıllarc once amerıka kıtasının bılındıgı ve buraya duzenlı bır tıcaret gemısı fılosunun sefere cıktıgı yazılı.basıt bır tarıh ogretnımızden unıv dekanına kadar bunu bılıyorken kım cıkıp da amerıkayı bız once kesfettık dıye yazabılır kıtaplara...
yazamayız bahsedemeyız ab ye gıreceksek bu gerceklerın yanında mıllıyetcılıgıde tarıhe gomecegız...
azıcık realıst olalım bu topıcın altında hakaretten baska bır sey yok...ıngılızler deyıpte ana avrat bır medenıyetı kotuleme hakkını bulmak ıcın once onun ıyı yanlarını alalım uygulayalım daha sonra onu asagıdayken kotuleyın...kı zaten bır toplumun uzerınde bır kulture sahıp oldugumuzda bızden asagı kulturlu medenıyetlerı kotuleme seklımız de yukarıdakı gıbı olmayacaktır ..emın olun.