FUD Rat Keylogger Lazım Karşılığı Verilecektir.
-
Arkadaşlar bana rat keylogger lazım hiçbir virüs programının tanımaması gerekir.Bi dosya ile birleştiricem.Öğrendiğime göre karşısı server.exe açtığı zaman rat'da online gözüküyormuş öyle bişeyler lazım banada.Bütün şifrelerini görmem lazım.İlgilenenler bi yardımcı olursa iyi olur.Fiyatlarda uçuk olmazsa sevinirim.
-
Emin ol Uçuk olucak hocam :D
Edit : Notorious'a Ulaş hocam O ilgileniyordu.
-
ben satıyorum fud keylogger. crypterda var istersen. edit:sen fiyat söyle ona göre :D yalnız keylogger deli bişey. içinde downloaderdan tut bindera kadar herşeyi var ve fud. sağlam keylogger yani. o yüzden fiyat diğerlerine göre biraz pahalı olur çünkü ayriyeten bindera cryptera ihtiyaç kalmıyo. crypter alsan bide binder parası ödemen gerekir.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
ben satıyorum fud keylogger. crypterda var istersen. edit:sen fiyat söyle ona göre :D yalnız keylogger deli bişey. içinde downloaderdan tut bindera kadar herşeyi var ve fud. sağlam keylogger yani. o yüzden fiyat diğerlerine göre biraz pahalı olur çünkü ayriyeten bindera cryptera ihtiyaç kalmıyo. crypter alsan bide binder parası ödemen gerekir.
-----------------------------ne kadar?
-
Ne vercen la karşılık (: +rep mi kekoo
-
Ratın Fud Olmasına Gerek Yok Sen Bir Fud Runtime Crypter Bul İstediğin Ratın Serverını Fudlarsın Keylogger a Para Verme Eskide KAldı Onlar Rat kullan
-
bende satıyorum özelden mesaj atın