Fun Love Virüsü Nasıl Kurtulabilirim ?
-
Bu fun love uğraşmam tamı tamına 6 ay oldu ama
maalesef hala kurtulamadım yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim yaptığım işler sırasıyla
bulaştığı zaman symantec sitesinden gerekli temizleme dosyalarını indirdim temizlediğimi zan ediyordum ama temizlenmemiş bi süre sonra yeniden çıktı o zaman biosu fdisk atıp biosu sıfırladım format atıp hardiskke win98 kurdum Norton 2003 Ad-aware 6.0 Rav 8.0 Desktop windowsun tüm güncellenmiş hali vardı ve gene ortaya çıktı ben unu 3 kere aynı işlemi yaptım ama olmadı Farklı olarak ne yapabilirim ?
-
rean bunu yazdı:
-----------------------------
Bu fun love uğraşmam tamı tamına 6 ay oldu ama
maalesef hala kurtulamadım yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim yaptığım işler sırasıyla
bulaştığı zaman symantec sitesinden gerekli temizleme dosyalarını indirdim temizlediğimi zan ediyordum ama temizlenmemiş bi süre sonra yeniden çıktı o zaman biosu fdisk atıp biosu sıfırladım format atıp hardiskke win98 kurdum Norton 2003 Ad-aware 6.0 Rav 8.0 Desktop windowsun tüm güncellenmiş hali vardı ve gene ortaya çıktı ben unu 3 kere aynı işlemi yaptım ama olmadı Farklı olarak ne yapabilirim ?
-----------------------------
Eğer sen symantec yaptıysan ve gene olmadıysa emin ol çözüm yolu yoktur..:))
Senin işlemler sırasında eksik veya yanlış yaptığın bir işlem vardır...
Bİde bios a nasıl fdisk atın onu anlamdım??
-
http://www.horozz.net/html/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=14
burada yardımcı olacak şeyler var sana.. -
baba ne dio bu adam ya adam biosa fdisk atmış hoohohohohoho
bende o gün ekran kartına virüs tarattım bide monitöre format attım artık 2048*1024 çözünürlükte gösterebiliyor
baba adama tavsiyem şu ilk önce fdiskin ne işe yaradıını öğrensin sonrada symantecin Dos üzerinden silen Fix Funlove zımbırtısını yüklesin. -
Sen ne diyon be sen ne diyon ben...
İşlemci fanına fdisk atmış adamım ama her yerdede sölenmezki:)
Toplam Hit: 2213 Toplam Mesaj: 5