Futbol Okulu Sağlık Belgesi
-
Herkese selamlar Bursaspor Futbol Okuluna yazılıyorum. Benden sağlık belgesi istediler ve verdikleri formda doktor imzası istiyor.Sağlık ocağımız taşındağımız ilçede kaldı ve oraya çarşambaya kadar dönme imkanım yo dispanserden çıkarttırabilirsin dediler doğrumudur aile hekimim olmayan sağlık ocağından çıkarttırabilirmiyim yardım ?
-
daha yeni aldım çıkartabilirsin.Aile hekiminden almak zorunda değilsin. en azından bizim burda veriyolar hocam
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
daha yeni aldım çıkartabilirsin.Aile hekiminden almak zorunda değilsin. en azından bizim burda veriyolar hocam
-----------------------------Başka bir sağlık ocağından çıkarttırabilrisin diyorsun yani ? Peki benim gitmem gerekirmi Babam yada annem gitse.Malum okul var.
-
Ailene vereceklerini sanmıyorum senin gitmen gerek.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Bende giderim eminmisiniz aile dokturum olmayan doktorun vereceğinden ?
-
Lostgun bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Bende giderim eminmisiniz aile dokturum olmayan doktorun vereceğinden ?
-----------------------------hocam ben daha yeni aldım salı günüydü sanırım.Gittim 2 baktı verdi elime kağıdı yolladı.
-
Saybirs bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben daha yeni aldım salı günüydü sanırım.Gittim 2 baktı verdi elime kağıdı yolladı.
-----------------------------Aile doktorun değil dimi
-
hayırlı olsun.sağlık ocağı rapor vermez kardeşim. devlet hastanesine gideceksin oradan ucretsiz alacaksın. kayıtlı olmadıgın için saglık ocagındaki doktor veremez sağlık raporu sana.
-
1.5 ay önce aile hekimim olmayan doktordan geçmiş güne ait feyk rapor aldım.