folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Futboldan Anlayanlar Ve Google İle Arası İyi Olanlar

Futboldan Anlayanlar Ve Google İle Arası İyi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Direk mevzuya geçelim.

Benim beden eğitimi okuyan arkadaşım bir sunum hazırlamamamı istedi. Olayı hallettim sayılır. Ancak analiz mevzusu kaldı. İki futbol takımının karşılaştırılması lazım. Bu konu hakkında bilgisi olan ve ya dokümana sahip olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Futbol takımları: Barcelona-Real Madrid. Şimdiden yardımınız için sağolun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

http://www.rsssf.com/tablesb/barcamadrid.html bu var mesela, iki takimin 1902 den beri yaptigi maclarin listesiymis...

en altta genel bilgilerde var, kim kac mac kazanmis, kupa, lig falan...

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

Benim bugune kadarkı ızlenımlerım ve duyumlarım su sekılde.Real kralıyet takımı bır nevı burjuvazıyı sımgelıyor.Barcelona ıse halkın takımı olarak bılınır.Katalanlar ın mıllı takımı olarak da gorulur.Son yıllarda futbolun tıcarete dokulmesıne ragmen Barcelona gıbı dunyanın en unlu takımı  formasına reklam almamıstır ve bunu basarabılen nadır bırkac takımdan bırısıdır.Hatta son bırkac yıldır Unıcef e fayda saglasın dıye formalarında bu amblemı kullanır ve destek olurlar.Sırf bu yuzden dahı olsa dunyanın heryerınde cok buyuk kıtlelerı vardır.Her ne kadar Turkıye ıcınde bu boyle gorulmese de tıpkı yabancıların Galatasaray-Fenerbahce rekabetıne bakısları benzerlık gostermektedır.Galatasaray burjuva takımı Fenerbahce ıse halk takımıdır dısardan bakanların gozuyle.Eksısozlukte de bununla ılgılı bıkac sey var ordan da faydalanabılırsın.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=barcelona+real+madrid+rekabeti

Was here...
Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 3