G2 De Beni Delirten Isınma Ve Şarj Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Telefonum su an bile sicak sadece tbt de gezmeme ragmen bu sorun mu degil mi 

Asil problem ben telefonu formatlayayim sarji biranda cok iyi gidiyor ama aradan maksimum 10 gun gectikten sonra sarji ilk gunkunden cok alakasi bir hal aliyor ekranim kirik ama calisiyor bununla alakali olabilir mi (orjinal ekran degil) 

Telefonum root lu neler yapabilirim bununla alakali olarak (sirf root lu olsun diye rootlandi bir amac icin degil) 

Bu sorunlarima cozum bulabilirsem devam edecegim ama sorunlarim cozulmezse sirf sarj icin vibe p1 veya a7 ye gececegim (telefon degistirmeyi sevmem yuksek paralar vermeyi hic sevmem)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Pili hiç değişmediyse ömrü dolmuştur hocam. Isınma içinde fabrika ayarlarına döndürsene bi. Bazen arkplanda bi uygulama buga girip sürekli açık kalıyor işlemci ve şarjı sömürüyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

ekranın mı kırık dokunmatik kısmı mı kırık?

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Valla ustten bir yer kirik hatta damar gibi 10 taneden fazla damar var format atsamda en fazla on gun hocam sonra tirtliyor batarya nin olmus oldugunu sanmiyirum s4 mini var 3 senedir ayni simdilerde batarya aldik

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax