folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder G2A İndirimleri(Acayip-Kaçırmayın)

G2A İndirimleri(Acayip-Kaçırmayın)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

G2A sitesini zaten bilen bilir, ucuz steam, uplay, blizzard keyleri hatta windows lisansı falan veren güvenilir site.

Weeklysale indirimi yapmışlar, 20 saat sonra bitecek. İndirimlere şöyle bir bakarsak;

-Titanfall: 11$(origin) güzel fiyat, güzel oyun. İndirim bekleyen varsa kaçırmasın. Duymayan kaldı mı bilmiyorum ama kısaca son dönemde çıkmış en iyi FPS(counter strike tarzı :D ) oyunudur.

-BF4: 12$(origin) efsane fiyat, seven varsa kaçırmasın.

-Watchdogs: 12$(uplay) kredi kartına keşke bu ay çok yüklenmeseydim :) daha önceden konusu açılmıştı playstore sanırım 60TL ye vermişti herkes ucuz diye kapışmıştı..

-Dark Souls - Prepare To Die edition: 8$ (Steam) benim en çok sevdiğim oyunlar arasındadır. fiyatı baya iyi. Bende hem steamde hem ps3 de var... iki defa aldığım bir oyun :D oyun hakkında ise zoru seviyorsanız diyim, fazla bir şey demeyeyim :)

-Dark Souls 2: 18$(Steam) Vay arkadaş steamden geçen ucuza girdi 22$ oldu diye aldığım oyun :D

-CiV5: 4$(Steam) Forumda korsan oynamak isteyen arkadaşlar vardı sanırım :) .. Yani 4 dolar daha ne insin :D 

-Fear2: 1.62$(Steam) Valla daha önceden hiç oynamadım ama ismini duymuşluğum var 1.62 dolar iyidir 

-Payday2: 8.39$(Steam) Forumda oynamak isteyenler vardı. Fiyatının düşmesini bekleyenler kapsın

Link: https://www.g2a.com/weeklysale?adid=315_weekly_1_20150102&id=2&utm_source=FB&utm_medium=ADS&utm_campaign=315_weekly_1_20150102

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Dark souls . prepare to die edition alacaktım ben de, iyi oldu gördüğüm eyvallah hocam.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Dark souls . prepare to die edition alacaktım ben de, iyi oldu gördüğüm eyvallah hocam.

önemli değil hocam :) güzel oyundur takıldığın yerleri bana sor :D :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

oha ac unity 25 dolar ? 

bunu alıp 100 liraya falan satabilir miyiz acaba ?

nurulmac11 tarafından 04/Oca/15 23:27 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

oha ac unity 25 dolar ? 

bunu alıp 100 liraya falan satabilir miyiz acaba ?

niye satmayasın satardın ama tükenmiş :D 

BerkayCit tarafından 05/Oca/15 15:37 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 5