G2A İndirimleri(Acayip-Kaçırmayın)
-
G2A sitesini zaten bilen bilir, ucuz steam, uplay, blizzard keyleri hatta windows lisansı falan veren güvenilir site.
Weeklysale indirimi yapmışlar, 20 saat sonra bitecek. İndirimlere şöyle bir bakarsak;
-Titanfall: 11$(origin) güzel fiyat, güzel oyun. İndirim bekleyen varsa kaçırmasın. Duymayan kaldı mı bilmiyorum ama kısaca son dönemde çıkmış en iyi FPS(counter strike tarzı :D ) oyunudur.
-BF4: 12$(origin) efsane fiyat, seven varsa kaçırmasın.
-Watchdogs: 12$(uplay) kredi kartına keşke bu ay çok yüklenmeseydim :) daha önceden konusu açılmıştı playstore sanırım 60TL ye vermişti herkes ucuz diye kapışmıştı..
-Dark Souls - Prepare To Die edition: 8$ (Steam) benim en çok sevdiğim oyunlar arasındadır. fiyatı baya iyi. Bende hem steamde hem ps3 de var... iki defa aldığım bir oyun :D oyun hakkında ise zoru seviyorsanız diyim, fazla bir şey demeyeyim :)
-Dark Souls 2: 18$(Steam) Vay arkadaş steamden geçen ucuza girdi 22$ oldu diye aldığım oyun :D
-CiV5: 4$(Steam) Forumda korsan oynamak isteyen arkadaşlar vardı sanırım :) .. Yani 4 dolar daha ne insin :D
-Fear2: 1.62$(Steam) Valla daha önceden hiç oynamadım ama ismini duymuşluğum var 1.62 dolar iyidir
-Payday2: 8.39$(Steam) Forumda oynamak isteyenler vardı. Fiyatının düşmesini bekleyenler kapsın
-
Dark souls . prepare to die edition alacaktım ben de, iyi oldu gördüğüm eyvallah hocam.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Dark souls . prepare to die edition alacaktım ben de, iyi oldu gördüğüm eyvallah hocam.
önemli değil hocam :) güzel oyundur takıldığın yerleri bana sor :D :D
-
oha ac unity 25 dolar ?
bunu alıp 100 liraya falan satabilir miyiz acaba ?
nurulmac11 tarafından 04/Oca/15 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
nurulmac11 bunu yazdı
oha ac unity 25 dolar ?
bunu alıp 100 liraya falan satabilir miyiz acaba ?
niye satmayasın satardın ama tükenmiş :D
BerkayCit tarafından 05/Oca/15 15:37 tarihinde düzenlenmiştir