G500 Kullanan?
-
hocalar benim peder bey geçen gün 3g si var diye, wifi var diye, windowslu felan diye, 160 liraya gördüğü için toshiba G500 almış. baktım ki bu usb kablosunu taktığımda şarj olduğu halde; bilgisayar bu telefonu görmüyor :\ gugıl amcamın da bana pek bi yararı olmadı :| daha önce bu sorunla karşılaşan biri var mı? varsa ne yapmalı? yapacak bişe yoksa aleti çöpe mi atmalı :|
-
hiç kullanan yok mu yahu :\
-
Var birader ben kullandım Toshiba Portage G500 den bahsediyorsun.
Geçen yıl elime faturalı garantili temiz 200 Tl ye bir g500 geçti.Açıkcası ben çok memnun kaldım 518 Mhz İşlemcili 3G'li ki 3G si standartın üzerindeydi,parmak izi okuyuculu ancak sadece biraz kalın bir cihaz.Ben çok memnun kaldım birde kendisiyle bilikte gelen Windows Mobile 5 i Windows Mobile 6.1 e yükselttim gık ı bile çıkmadı cayır cayır çalıştı.
Daha sonra usb şarjında hata verdi.Telefonun anakartına bağlı slot kırılmış, garantisi olduğundan servise yolladım.Servis beni çileden çıkarmasına karşın sonunda başardım ve fatura bedelini aldım :)
Yani cihazı 200 Tl ye almıştım geriye verince 460 TL aldım :)
Senin problemine gelince farklı bir sorun olmaması gerekir sitesinden filan programlarını indir araştır bi.
Çünkü işletim sistemi yükseltmek için ihtiyacın olacak.
Bildiğim kadarıyla nette destek veren bu tarz cihazlarla ilgilenen siteler var orada sorarsan daha da yardımcı olurlar.Örn. www.cepforum.com
Hayırlı Günlerde kullan ekonomik ve güzel bir karar bence g500.
-
pc de kullandığın işletim sistemin ne?
windows 7 ise normaldir ama çözümü de vardır illaki
xp de sorunsuz çalışması lazım
-
@JOE
hocam baktım fakat adam akıllı bişe bulamadım. bi kaç adam daha var benim dediğimden bahseden. kablo takılı olmasına rağmen görmüyo bilgisayar bunu. şarj oluyo fakat bilgisayar görmüyor :\
@ExcellencE
evde iki bilgisayar var ikisine farklı xp kurdum; bi tanesi katılımsız, bitanesi crackli. ikisinde de denedim. çok tuhaf bişe. gerçi bulututla bağladım içindeki dosyaları görebiliyorum fakat işte.... :\ şuna 6.1 yüklemek istiyorum ama usb bağlı olmadan da olmayo :|