Gainmax Bitkisel İlaç
-
Hocalar geçen gün mutluluk hapı diye bi konu açmıştım konu baya saptı şimdi öylesine dolaşırken bunu gördüm hem kilo aldırıyor hemde ruhsal sağlığı dengeliyor arayıpta bulamadığım şey acaba zararlımı bilgisi olan var m ? Bu tarz ilaçlara pek güven olmuyor çünkü
http://www.gainmax.org/urun_hakkinda.html
-
hocam her zaman doğal olan güzeldir bakma bile böyle şeylere allah korusun sonra bişe olsa lanet edersin keşke kullanmasaydım die boş veer sen bi doktora git zaten aynı parayı bulur bu merete harcayacağınla
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam her zaman doğal olan güzeldir bakma bile böyle şeylere allah korusun sonra bişe olsa lanet edersin keşke kullanmasaydım die boş veer sen bi doktora git zaten aynı parayı bulur bu merete harcayacağınla
-----------------------------Paradan değil hocam da 15 kilo almam lazım doktora gidince sağlık durumun normal yemek ye diyorlarda yiyemiyorum iştah açıcı birşeyler lazım %100 bitkisel yazıncada cazip geldi bana
-
bitkisel,doğal vs diye sakın güvenme. bazı bitkilerde kahvenin 40 veya 400 katı kadar kafein oluyor.düşün yani. kilo almak istiyorsan. sindirim sisteminin yavaşladığı saatlerde yemek ye, akşam 7-8 den sonra veya düzenli spor yap,spor da kilo aldırır.