folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Galata Köprüsünün Altına Yazı Atınca Ne Olur ?

Galata Köprüsünün Altına Yazı Atınca Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

cumartesi günü fatihte idim. gelirken yürüyerek indim eminönüye. akşam kursa yetişmek için hızlı hızlı yürüdüm. feribotun kalkmasına 1 dk vardı tam kapılar kapanıyordu son anda içeri girdim geçtim feribota...

İçeriye girmek istedim fakat kalakabalıktı. içerde ayakta durmaktansa dışarı çıkayım dedim kenardaki oturaklarda dolmuş çoğu dışardakinin ön tarafta durayım dedim ama soğuktu tam o anda yaşlı bir kadın sol tarafta dışardaki sandalyelere doğru gidiyordu oturmak için ardından bende gideyimde oturanlara zahmet vermeyelim bir daha sonradan neyse gittim ardısıra oturduk son yerlere bi yere kadının yanında genç kız vardı öbür yanında da ben ha birde ufak bir çocuğu vardı kadının 5-6 yaşlarında

///---//     ///---///            ///***///

Genç kız Yaşlı nene; çocuk) ben

feribot hareket ettikten sonra galata köprüsünü geçtik geçmedik tam o anda kadın çantasından küçük bir vazo çıkardı ilk baktığımda pek anlayamadım ne olduğunu balık ölüsüne benziyordu ama değildi solucan türünde bişeyler vardı içinde. öbür taraftaki genç kızda napıyosun sen deyip biraz sert bir şekilde konuştu aama kadın dinlemedi ardından kadın tekrar biraz büyük olan cam şişe çıkardı çantasından bu sefer baktığımda camın içinde sureler yazısı gibi arapça yazılar vardı cam şişenin içinde cam şişenin içindeki su kahverengi suydu sanırım çok bekletilmiş kağıdın etkisinden ötürü.
    işte o anda genç kız bunu göründe çıldırdı bağırmaya başladı hey napıyorsun Ne Hakkın var denizi kirletmeye manyak gerizekalı salak cahil laflarını üsteledikçe üsteledi öbür yaşlı kadında sen bana salak diyemessin deyince ortam kızıştı. birbirlerine girecekti işin garibi oturak yerinde kızın ilerisinde kimse yoktu ve benimle aramda olan bir olay vardır bi hikmeti diyorum.
    sonrasında birbirlerine laf atmalar filan öbür tarafta oturanlar ayağa kalkmış bakıyorlar bende ortamı sakinleştirmek için yaşlı kadınla biraz muhabbet ettim teyzecim bu doğru değil neden yapıyorsunuz İslam Dininde böyle birşey yok. Üstelik efendimiz bunu yasaklamış ve apaçık hurafe olduğu belli ve Allaha şirke koşmaktır büyük günahtır velhasıl neden yapıyorsunuz yapınca gerçekleşen yada olan varmı ki birde biz müslüman olarak Allahtan isteriz neden bunu yapıyorsunuz, ayrıca denizde kirleniyor tamam denizi başka yerlerde kirletenlerde var ama yaptığınız yanlış ve bunu toplumun gözü önünde yapıyorsunuz dedim ;
    o da bana dedi ki : ben yapmadım bu yapılmış başkası için benim için değil deyince öte taraftaki genç kız e yapmadın diyorsun e cahil sende suça teşvik ediyorsun deyip bağırdıktan sonra bende tamam arkadaşım sen haklısın dedim doğru dersin lakin insanlara anlatmak lazım dedim gen. kız : ben zaten haklıyım dedi ardından kadınla biraz daha konuştum bakın bende zamanında yaşadım sizin gibi çevremde böyle cahilliğe bulaşmış insan çok bilmiyorlar okumadıkları için siz aklı başında bir kadınsınız böyle hurafelerin yanlış olduğunu bilmezmisiniz hocalara gidip sormadınızmı bunları dedim genç kız ;

cahillik işte Allah akıl vermiş güç beyin vermiş ne bilsinler sanki o kağıtları suya atınca Allah emir verdi tamam senin işin oldu gibisinden deyip bağırınca tamam kardeş kadın yanlış biliyor sakin olun dedim kargaşa çıkartınca bişey değişmiycek anlatmak lazım doğruları dedim. yaşlı teyzeye siz müslümanmısınız dedim evet dedi peki kocanızın mesleği nedir dedim lokantacı dedi 2 sorumun cvbıda yalandı bundan eminim...

yaşlı kadın : 50 yaşlarında dudakları boyalı saçları kısa yukarı kalkık güzel ve bakımlı bir nene gibi birisi :)
    genç kız : 23 yaşlarında gözlüklü güzel giyimli sert sesli çığırtkan türünde akıllı ve doğru bilgili genç kız islami yönünü pek bilmesemde sevdiğim yönü herhangi birşey olduğunda tepkisiz olmaması beni hayrete düşürdü helal olsun dedim.

Böyle uydurmaları yapan işte kağıda arapça yazan istanbulda kaç yer vardırki milletimiz bunlara uyar. bunu yapanların birde diploması varmış Medyum diploması olarak geçiyor

diğer adıya NUSKA deniyor sanırım. hatta bu nuskaları koynunda gezdirenler yada soba külünde yakıp dumanını üfleyenler nelerde neler yapıyorlar.

sakaryada balaballı köyünde var bir tane hiç unutmam. millet ordaki hoca demiycem aptallara para veriyor adamın evi villası herşeyi var arabası vs vs. böyle milletimizden insan oldukça 40 fırın ekmek şart

hayırlı geceler bu 2 hafta önce yaşadığım bir hadiseydi :S 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    Peki mayrip, senin buradan çıkardığın netice ne, görüşün veya tahminin ne ?

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

cahil bilinen insanlardan başka, güzellikleriyle ben akıllıyım diye gösterişli yaşayan cahillerde varmış. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

mont-blanc bunu yazdı:

cahil bilinen insanlardan başka, güzellikleriyle ben akıllıyım diye gösterişli yaşayan cahillerde varmış. 

Kastım o değil..

"Galata köprüsünün altına yazı atınca ne olur ?" derken sanki Galata Köprüsüne bir kasıttan şüphe ediyormuş gibi bir izlenim uyandırdı bende de..

Ondan sordum.. Kenz'ül-Havas'tan falan mı şüpheleniyorsun ?

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bende koprunun altina bir yazi asma eylemi resmi bekliyordumda aciklayici konusmusun kadinla taktir ettim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    ßen graff attın noldu Dicen sandıM xD

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

haklısın birader.. burada da var.. öleleri de o kadar zengin değiller sanrım.. aq milet cahil ne anlatıcanki..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

bu falcılara büyücülere gidenlerde 1 gram akıl yok.

sorsak kim napıyo sana diye herkes potansiyel bir büyücüdür kesin şu bana okuyo kesin şu bana bişeler yapıo bozdurmam lazım zart zurt 

artık paranoyaklık derecesine varanlar bile var. Şu iyi fal bakıyo, şu herşeyi biliyo vs diye varını yoğunu bozdurmak veya yaptırmak için harcayacak insanlar var

çevremde bu kişilerden oldukça çok var ve ben bu zamana kadar falcıya büyücüye verilen paraların hesabını tutmuş olsaydım

3 4 daire alabilecek kadar para harcanmış çıkardı. Sonuç olarak hiç bir olay görmedim. Ha gördüm gördüğümde şuydu;

ay kocam iş buldu şu hoca efendi sayesinde hobareyyy

ay oğlum sınavı kazanmış hocanın okuduğu şekerler işe yaradı

gibisine daha çok var da neyse.. Birde bunun domuz yağı sürülmüş versiyonları vardırki başka bi olay.. Daha önce görmemiş kapı

kolundaki aksanın içinden akmış yağı görünce anamm birisi domuz yağı sürmüş eyvahlar ola çarpılcaz ölücez bittik hayatımız kaydı hemen hocayaa

diye gaza gelip ortalığı velveleye verip hocalara para bayıldıktan sonra  bile hala çakmayan üstüne hocanın vermiş olduğu gazla

kapı kolundaki yağın bozulmasını bekleyenler var. verse elime bez ben bozucam zaten hocaya ne gerek var askjdksjd :D 

hocaya 100 ytl veriosun, hoca sana fotokopi bi dua verip beze sarıp muska diye yutturuyor içini açarsan çarpılırsınmış :D

açtım, ve fotokopi.. benim bildiğim safranla yazılır.. fasa fiso şeyler Allah akıl fikir versin. 

ha bu suya atma, sirkeye atma olayıda büyü/muska çözülsün tesiri geçsin diye suyun kahve rengi olmasıda sanırım safran akmış veya sirkeli su. 

müslümanlıkta insan herşeyden üstün bildiğim kadarıyla, ama bunlara göre insanın bi yazı sayesinde in cin sayesinde tüm hayatı değişiyor-muş.. ve bunlar müslüman sözde.. yamuluyorsam düzeltin.

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:

Kenz'ül-Havas'tan falan mı şüpheleniyorsun ?
    hacı o ne ki :|

ben diyorum arapça Kuran okuyana kadar türkçesini okuyun da dinimizi öğrenin diye, ama kodumun yobazları dinsiz diyor ondan sonra..

sokacam çok mal bi milletimiz var :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    mesele falcı büyücü değil. oraya giden onlardan medet uman insanların beyninde...
Toplam Hit: 1677 Toplam Mesaj: 10