folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Galatasaray - Real Madrid Maçına Satılık Bilet

Galatasaray - Real Madrid Maçına Satılık Bilet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar daha önceki Real Madrid maçına gittiğim için ve nakite ihtiyacım olduğu için bu maça gitmeyip kendi kombinelerimi kiralıyorum.

2 Adet Pegasus Alt tribününe ait kombine var adet fiyatı 450 TL gitmek isteyen varsa irtibata geçebilir.

Pegasus alt ultrAslan'ın bulunduğu tribündür, atmosfer ve görüş açısı gayet iyi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

SabriReyiz nickli arkadaşa veya harhangi bir üyeye bir haksızlık söz konusu ise bende admin arkadaşlardan konunun kaldırılmasını rica ediyorum.

Branimir tarafından 16/Eyl/13 14:20 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı
    Ozden bunu yazdı

SabriReyiz nickli arkadaşa veya harhangi bir üyeye bir haksızlık söz konusu ise bende admin arkadaşlardan konunun kaldırılmasını rica ediyorum.

2 veye 3 hafta önce bende aynı konuyu açtım yok bu karaborsacı bilmem ne dedi burdaki üyeler halbuki yok öyle bişey bir sürü abuk sabuk yazı yazdılar bide konumu kaldırdı admin haksızlık söz konusu kesinlikle

Hocam henüz çömez statüdesin. Çömezler çömezlik kalkana kadar konu çamıyor diye biliyorum. Yalnış mı biliyorum ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı

Konuyu kaldır admin benimkini kaldırmıştın çifte standart yapma ben böyle çifte standart görmedim.

Hayır, bi de sen konu açmışsın, konun kaldırılmış ve bundan zarar görmüşsün bi şekilde.

Senin yaptığının aynısını yapan başka biri olunca, "onun konusu kaldır", demeye ne gerek var?

Senin gördüğün zararı başkasının da görmesini sağlayarak adalet olur mu? Tamam girdin, yap sitemini, al açıklamanı, çekil kenara.

hay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı

Konuyu kaldır admin benimkini kaldırmıştın çifte standart yapma ben böyle çifte standart görmedim.

hocam konunda çok fazla hakaret içerikli mesaj varsa ve bileti kimse istemiyorsa mesajları silmek yerine konuyu toptan kaldırmış olabilir silinme nedenine baktın mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı

Lisedeyken bir arkadaşla aynı kağıdı verip ondan 20 puan fazla almıştım, ibiş gidip benden habersiz hocaya kağıdımı gösterip bana az vermişiniz demişti, hoca da onunkini yükseltmeyip direk benim puanımı kırmıştı aynı onu aklıma getirdin aq. Yani diyeceğim o dur ki ne ortalıkta ağlıyorsun birader, varsa bir derdin desteğe mail at.

adamın konusunu piç ettik.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

SabriReyiz sakin.

burasi tahribat, cifte standatta olur, olmaz kimsede bi bok yapamaz.

Nedir bu tehdit vari tavirlar ? Haksiz banlandim, haksiz konum silindi diye avrupa insan haklari mahkemesine dava mi acacaksin?

Comez ne demek onu tekrar tekrar anladik sayende... 

Adamin sitesi deilmi istedigini yapar bunu bi anlayin artik, forumtr zart zurt deil burasi...

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı

desteğe mailde atarım icabında ağlamak değil biz açtığımzda konuya yasak diyenler nerde şimdi derdim bu niye şimdi bunlarada yasak yazmıyorlar birbirinizimi kayırıyorsunuz

başta hata yapıyorsun bir kere çömezler konu açamaz. ayrıca burası tahribat arkadasın dediğin çifte standartta olur veyada olmaz . ayrıca 2 ay olmus siteye geleli yazdığın şeylere bak bi yerini bil önce kardeş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    SabriReyiz bunu yazdı
    Ozden bunu yazdı

2 veye 3 hafta önce bende aynı konuyu açtım yok bu karaborsacı bilmem ne dedi burdaki üyeler halbuki yok öyle bişey bir sürü abuk sabuk yazı yazdılar bide konumu kaldırdı admin haksızlık söz konusu kesinlikle

Hocam henüz çömez statüdesin. Çömezler çömezlik kalkana kadar konu çamıyor diye biliyorum. Yalnış mı biliyorum ?

ne alakası var ne saçma şey o zman vermesinler üyelik varmı böyle bi dünya

Bi konu aç ta görelim o zaman ? 

Burada mutlak monarşi var. Şeyh ve Müridler var. Çömezler sitenin kurallarını işleyişini vs.. öğrenene kadar konu açamaz. Yazdığın mesajlar sayesinde çömezliğin ne demek olduğunu ibretle 1 kez daha gördük. 

Tahribatı internetteki takıldığın diğer forum siteleri ve standart kuralları ile karşılaştırma. Önce kuralları oku bi. Senin konun varsa -ki böyle bi olay görmedim, silinme sebebi zaten yazar. 

Burada "Benim konumu sildiler bunu da silsinler" gibi saçma taleplerle gelme. Varsa sıkıntın yaz destek@tahribat.com a mailini. Sana dönüş yaparlar. Orda değerlendirilir. Öyle "Benim şekerimi elimden aldılar, onunkini de alsınlar" gibi davalar olmaz. Vardır illa ki bir sebebi. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 1266 Toplam Mesaj: 9