Galaxy Ace 5830İ Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Bu lanet telefona 2 gün önce wipe attım. Wipe sonrası telefon hattı görmemeye ve wireless ağlarına doğru şifre olmasına rağmen bağlanmamaya başladı. 2-3 kere daha wipe attım ama yemedi. böyle bi sorunla karşılaşan var mı? 

Dipnot: telefonda root var ve bi yığın işlemle anası ağlatıldı. gereken bi dosyayı silmiş olabilirim. 

Dipnot2: sıkıntı şu tam olarak, ben şimdi "Telefon hakkında" kısmında "statüs" bölümünde network kısmında başka bi operatör görüyor. Ve Imei de bilinmiyor olarak görünüyor. Imei sv 01 belki bişey ima ediyordur. Ve kablosuza bağlanmaya çabalayınca da IP adresi elde ediliyor gibi bi ifade kullanıyor ve bağlanamıyor. 

Sonuç olarak benim yapabileceğim bişey var mıdır? 

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    imeini hatirliyosan imei dosyasi var o yuklenebilinir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Teknosadan alınma yani kayıtlı normalde.. Ama root iken bolca kurcaladım, orda gitmiş olabilir belki. Ama gönderirsen kutunun üstündeki imei ile denerim hocam :)

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    Teknosadan alınma yani kayıtlı normalde.. Ama root iken bolca kurcaladım, orda gitmiş olabilir belki. Ama gönderirsen kutunun üstündeki imei ile denerim hocam :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doky.sgtoolbox&hl=tr

bunu kur 

sonra bcml52 mı ne onu yedekle hafıza kartında  sgm diye kılasor ıcınde 2 dosya olcak bırını  hexeditor ile ac bilgisayarda ve icinde imei ni ara bakalım  varmı ?

Mx0TBT tarafından 06/Ara/12 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Apk var mı acaba? Wireless ağlara da bağlanmıyor çünkü... Neyse garanti yolu göründü bana..

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 1254 Toplam Mesaj: 5