Galaxy Note 4 Nasıl Rootlanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar, 

2 haftalık android kullanıcısıyım. Daha önce root yapmadım. Play store'dan denemek istediğim bir uygulama root (superuser access) istiyor. 

Cihazımın tam modeli SM-N910CQ

İnternette bakındım ancak bir kaç farklı bilgiye ulaştım ve emin olamadım. Bir de, yanlış model için ( Mesela N910CQ değil de N910U için olan root adımları telefonu brick'e kadar götürebiliyormuş ) root yapmak çok riskli imiş.

Nelere dikkat etmeliyim, nasıl yapmalıyım?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

hocam sakın öyle bişey yapma samsung çok ibne brick olunca çok uğraştırıyor. abimde note 3 var note3'e rom bile yok 4'e root olayı olabiliceğini şuan için pek sanmam.

edit: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=3d1c26c36655b6837bd1ba2708b7c200&p=55865442&postcount=3 senin modele uygunu yok hacım

TheKorsans tarafından 07/Oca/15 14:58 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Garantiden düşüyor mu artık rootlayınca? Geri alınca tespit edebiliyorlar mı? Sayaç mayaç bir şeyler duydum ama..

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Garantiden düşüyor mu artık rootlayınca? Geri alınca tespit edebiliyorlar mı? Sayaç mayaç bir şeyler duydum ama..

knox sayacı var ordan anlaşılıyor yamulmuyorsamda garanti dışında kalıyor

knox sıfırlama henüz note 4 için çıkmadı galiba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediği gibi note 4 için sayaç sıfırlama çıkmadı o yüzden yapma

Root olduğunda servise götürünce sayacı kontrol ediyor kontrolde 0 ise super usera bakıyo varsa garanti dışı diyor ben yaşadım aynısını bende note 2 var o yüzden şanslıydım ben sayacı sıfırladım sammobile dan orjinal rom indirip çaktım bidaha götürdüm aldılar :)

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı

Arkadaşın dediği gibi note 4 için sayaç sıfırlama çıkmadı o yüzden yapma

Root olduğunda servise götürünce sayacı kontrol ediyor kontrolde 0 ise super usera bakıyo varsa garanti dışı diyor ben yaşadım aynısını bende note 2 var o yüzden şanslıydım ben sayacı sıfırladım sammobile dan orjinal rom indirip çaktım bidaha götürdüm aldılar :)

knox cok guzel aslında kardesım kullanıyor dedı yılların telefon yazılımcısı bır arkadasım. 

ama ben bır kere bıle acmadım. programı . 

rootlamaya gerek yok  acıkcası ben note3 de hıc gerek duymadım su ana dek 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1342 Toplam Mesaj: 6