Galaxy S 3 Mini E-Alışveriş
-
Sevgili müridler netten hem uygun fiyata hem de garantili s3 mini almayı düşünüyorum ama benim anlamadığım birkaç şey var. Mesela ithalatçı garantisi diyor samsung yetkili servisleri mi oluyor bu? Bir de bu bonubon, incehesap gibi sitelere güvenilir mi? Bunlarda garanti için geri mi göndermek zorundayız telefonu? Siz nerden almamı tavsiye edersiniz?
-
valla hocam bugün aynı şeyleri bende yaşadım . forumlarda tarattım ithalatçı firma garantili filan diye. çizik atıorum takipteyim
-
Yok mu bilen bir mürid abi
-
ithalatçı garantisi dediği mesela samsung kvk genpa garantisi değil. Bu servisler kadar geniş ağları olmaz. Büyük şehirlerde bi kaç tane servisi olur . Genelde kimse memnun değildir çünkü her şeyi kullanıcı hatası demeye getirirler. Kısa bulaşma tavsiye etmiyorum. Almak istediğin siteler güvenilirdir ama herhangi bir sorunda git garantisi bu firma ona yaptır diyorlar. Gidiyosun firmada sen bozmuşsun bunu diyo başından gönderiyor yani.
-
Liquid bunu yazdı
ithalatçı garantisi dediği mesela samsung kvk genpa garantisi değil. Bu servisler kadar geniş ağları olmaz. Büyük şehirlerde bi kaç tane servisi olur . Genelde kimse memnun değildir çünkü her şeyi kullanıcı hatası demeye getirirler. Kısa bulaşma tavsiye etmiyorum. Almak istediğin siteler güvenilirdir ama herhangi bir sorunda git garantisi bu firma ona yaptır diyorlar. Gidiyosun firmada sen bozmuşsun bunu diyo başından gönderiyor yani.
Samsung'un servisi aynı götlüğü yapmıyo sanki :/