Galaxy S 3 Mini E-Alışveriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Sevgili müridler netten hem uygun fiyata hem de garantili s3 mini almayı düşünüyorum ama benim anlamadığım birkaç şey var. Mesela ithalatçı garantisi diyor samsung yetkili servisleri mi oluyor bu? Bir de bu bonubon, incehesap gibi sitelere güvenilir mi? Bunlarda garanti için geri mi göndermek zorundayız telefonu? Siz nerden almamı tavsiye edersiniz?

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

valla hocam bugün aynı şeyleri bende yaşadım . forumlarda tarattım ithalatçı firma garantili filan diye. çizik atıorum takipteyim

hsyn.ackgz > skype
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Yok mu bilen bir mürid abi 

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

ithalatçı garantisi dediği mesela samsung kvk genpa garantisi değil. Bu servisler kadar geniş ağları olmaz. Büyük şehirlerde bi kaç tane servisi olur . Genelde kimse memnun değildir çünkü her şeyi kullanıcı hatası demeye getirirler. Kısa bulaşma tavsiye etmiyorum. Almak istediğin siteler güvenilirdir ama herhangi bir sorunda git garantisi bu firma ona yaptır diyorlar. Gidiyosun firmada sen bozmuşsun bunu diyo başından gönderiyor yani.

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

ithalatçı garantisi dediği mesela samsung kvk genpa garantisi değil. Bu servisler kadar geniş ağları olmaz. Büyük şehirlerde bi kaç tane servisi olur . Genelde kimse memnun değildir çünkü her şeyi kullanıcı hatası demeye getirirler. Kısa bulaşma tavsiye etmiyorum. Almak istediğin siteler güvenilirdir ama herhangi bir sorunda git garantisi bu firma ona yaptır diyorlar. Gidiyosun firmada sen bozmuşsun bunu diyo başından gönderiyor yani.

Samsung'un servisi aynı götlüğü yapmıyo sanki :/

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 598 Toplam Mesaj: 5