Galaxy S2 İçin En Güncel Sürüm Ve Yardım?
-
Müritler aradım taradım doğru düzgün versiyon bulamadım.Bende şu an 4.0.3 var bundan sonra yayınlanmış rom var mı? 4.0.4 türkiye için çıkmadı sanırım ama yükleyebileceğim başka kaynak verebilecek var mı? şu anki sürümüm acayip berbat telefon arama ve wifi problemi var.Ayrıca cihazımı tamamen sıfırlayıp yeni sürümü yüklemek istiyorum.
Kullanan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim
edit: telefonumu ingilizce de kullanabilirim türkçe olmak zorunda değil.ama versiyon operatör şebekesini etkiler mi orasını da bilmiyorum
-
I9100 modeli kullaniyorsan bi rom önerebilirim
I9100 G model kullanip farkinda olmayan cok kisi var o yüzden diyorum sonra brick mrick olmasin
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=DBT&os=1&type=1#firmware
4.0.3 I9100XWLPI olan romu kullaniyom hicbir sorun ile karislasmadim henüz
Bu rom open germany dir yani almanya icin cikan tüm romlardan haberdar olur indirebilirsin ve kies desdeklidir
romu yükledikden sonra dil almanca ise ayarlardan türkceye cevirebilirsin
edit: üstünde olan 4.0.4 olani tavsiye etmem daha yeni diye onu indirmek isteyebilirsin bazi kisiler sorun var diye falan yaziyorlar almanca android forumlarinda.
ayrica 4.0.4 lerin bazilarinda recovery modda wipe atinca brick olabilme ihtimali varmis ben o yüzden jelly bean cikanadar devam 4.0.3 le
Necati tarafından 26/Eki/12 12:33 tarihinde düzenlenmiştir