folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Galaxy S3 İçin Oyun

Galaxy S3 İçin Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Merhaba 

Ben galaxy s3 ü yeni aldım. Bazı kaliteli oyunlar bilgisayardan yüklenebiliyormuş. Bende nette baktım yaptım olmadı.

Şimdi bana 2 3 tane güzel oyun mesela nova 3 dark knight rises felan nasıl yükleyebileceğimi anlatabilcek var mı? 

Birde bu pc den yüklenen oyunlarda virüsten korunmak için ne yapmak lazım?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

androidde anti virüs dışında  ki onlarda bir yere kadar %100 virüslerden korunma yolu yoktur. 

Sana tavsiyem puanı ve yorumları iyi uygulamaları yasal yollardan satın alman.

Ben s3 ü satın aldımda play market kutlaması vardı her hafta en iyi 10 uygulama 25 cent idi. Neredeyse hepsini satın aldım denemek için 

iyikide yaptım yaklaşık 3-4 aylık aşırı oyun hazlarından sonra bayadır oyun oynamıyorum telefonumda.

Belli bir süre geçince sürekli seyahat etmiyorsanız akıllı telefon sizin için whatsapp + facebook + camera  oluyor. 1-2 de cepmatik işlemi.

şu konuya

http://tahribat.com/Forum-Android-Telefonlarda-Mutlaka-Bulunmasi-Gereken-Uygulamalar-179102/1/android/

bu arada orjinal touch wizli arayüz yerine CM 10.1 öneririm.

PanxeR tarafından 13/Tem/13 11:49 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ee yok mu başka ? 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 3