Galaxy S3 Rom Hakkinda?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Merak ettigim bir olay var,

Mesela diyelim bende 5 tane ex sd card var. Ben bunlarin hepsine rom atip ayri ayri kullanabilir miyim?

Pc deki gibi nasil farkli hddlere isletim sistemi kurup hepsinden giris yapabiliyorsak aynisini telefonda da yapabilir miyiz? 

Onemli nokta ise bunu yaparken tel haafizasinda yuklu olan orjinal androidi bozmayacagiz.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

orjinal romu room manager programı ıle backup ını alırsın sonra custom romu yuklersın bunun ıcın ıse once root yapman gerek telefonu.Zaten orjınal romlar var backup ını senın bılgılerın kaybolmasın dıye alabılırsın orjınalı sıkıntı olmaz yanı var pıyasada

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

orjinal romu room manager programı ıle backup ını alırsın sonra custom romu yuklersın bunun ıcın ıse once root yapman gerek telefonu.Zaten orjınal romlar var backup ını senın bılgılerın kaybolmasın dıye alabılırsın orjınalı sıkıntı olmaz yanı var pıyasada

heyt be yürü koçum :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

heyt be yürü koçum :D

estağfrullah üstat burda oldugunu bilmiyodum bilseydim susardım :P

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 647 Toplam Mesaj: 4