Galaxy S3 Şarj Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar normal şarj aleti ile telefonu şarja takıyorum 3 5 saniye şarj oluyor sonra şarj olmuyor.Şarj aletindeki usb kablosuyla bilgisayara bağlıyorum burdan normal şekilde şarj ediyorum.

Bunun çözümünü bilen varmı şarj aletinde sorun olacağını sanmıyorum 3 5 saniye şarj ediyor sonra etmiyor az önce taktım bayağı bir doldu.Çektim biraz bekledim tekrar taktım 3 5 saniye doldu sonra yine aynı sorunu verdi :S nedeni nedir varmı bi çözümü bunun

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

uppp

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam başka bir telefonu aynı şarj aleti ile şarj etmeyi denermisin ? Veya senin telefonu başka bir şarj makşnesi ile şarj et.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Sorun çözüldü.Telefonu usb ile şarj ettim yeşil ışık yandı şarjdan çıkarmadan yeniden başlattım sonra kabloyu çıkartıp telefonu kullandım tekrar normal priz ile şarja taktım sorunsuz şekilde şarj olmaya başladı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

allah bundan büyük sorun vermesin hocam. çözmüşün onuda :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

allah bundan büyük sorun vermesin hocam. çözmüşün onuda :)

eksik olma sağol :)

seagate189 tarafından 09/Kas/12 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1388 Toplam Mesaj: 6