GALAXY S6 Servis Numaralarına Mesaj Gitmiyor
-
Telefonda 5555 tarzı 4 hanelere Numaralarına mesaj gönderemiyorum. Normal mesaj gidiyor sıkıntı yok ama 5555 e mesaj atarken uyarı veriyor.netten araştırdım uygulama yönetici ile izinleri hepsi izin ver şeklinde yapın diyor forumlarda ama s6 daki arayüz değişik aradık aradım bulamadım deli etti beni nedir bunun çözümü
-
Hocam o problem benim de başıma geldi. 4 haneli numaralara (özellikle bankalara) mesaj gönderdiğinde karşına bir uyarı çıkıyor. Yüksek ihtimal sen o uyarıya "Tamam" deyip geçiştirmişsindir. Ben Samsung'u da aradım, operatörümü de aradım fakat çözüm bulamadılar. Ben de haliyle telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına alıp sıkıntıyı çözdüm
-
Uygulamalar
- tüm uygulamalar
-- sistem uygulamaların içinde mesaj yada message gir içine gönderme yaptığın ayarı sıfırla yada değiştir
Bir çok müşterinin başına geliyor
-
C-M-D bunu yazdı
Hocam o problem benim de başıma geldi. 4 haneli numaralara (özellikle bankalara) mesaj gönderdiğinde karşına bir uyarı çıkıyor. Yüksek ihtimal sen o uyarıya "Tamam" deyip geçiştirmişsindir. Ben Samsung'u da aradım, operatörümü de aradım fakat çözüm bulamadılar. Ben de haliyle telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına alıp sıkıntıyı çözdüm
Samsung destek ekibi samsung cihazları kullanmayı bilmiyor