GALAXY S6 Servis Numaralarına Mesaj Gitmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Telefonda 5555 tarzı 4 hanelere Numaralarına mesaj gönderemiyorum.  Normal mesaj gidiyor sıkıntı yok ama 5555 e mesaj atarken uyarı veriyor.netten araştırdım uygulama yönetici ile izinleri hepsi izin ver şeklinde yapın diyor forumlarda ama s6 daki arayüz değişik aradık aradım bulamadım deli etti beni nedir bunun çözümü 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Hocam o problem benim de başıma geldi. 4 haneli numaralara (özellikle bankalara) mesaj gönderdiğinde karşına bir uyarı çıkıyor. Yüksek ihtimal sen o uyarıya "Tamam" deyip geçiştirmişsindir. Ben Samsung'u da aradım, operatörümü de aradım fakat çözüm bulamadılar. Ben de haliyle telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına alıp sıkıntıyı çözdüm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Uygulamalar

- tüm uygulamalar

-- sistem uygulamaların içinde mesaj yada message gir içine gönderme yaptığın ayarı sıfırla yada değiştir 

Bir çok müşterinin başına geliyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    C-M-D bunu yazdı

Hocam o problem benim de başıma geldi. 4 haneli numaralara (özellikle bankalara) mesaj gönderdiğinde karşına bir uyarı çıkıyor. Yüksek ihtimal sen o uyarıya "Tamam" deyip geçiştirmişsindir. Ben Samsung'u da aradım, operatörümü de aradım fakat çözüm bulamadılar. Ben de haliyle telefonu yedekledikten sonra fabrika ayarlarına alıp sıkıntıyı çözdüm

Samsung destek ekibi samsung cihazları kullanmayı bilmiyor 

Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 4
s6